Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demokrasi Nöbeti'ne 1500 kişiyle katıldı

Demokrasi Nöbeti'ne 1500 kişiyle katıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde Konak Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı

  • Ege Postası
  • 18.07.2017 - 13:38

Hain darbe girişiminin püskürtülmesinin yıldönümü nedeniyle İzmir Konak Meydanı'nda düzenlenen anma akşamına yoğun katılım gerçekleştirildi. Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin desteğiyle tüm gece süren nöbette birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı.

İzol aşiretinin sözcülerinden İşadamı İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, 15 Temmuz gecesi kalabalık bir grupla İzmir Konak meydanındaydı.

Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen etkinlikler kapsamında kutlanan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Bayramı İzmir Konak Meydanı'nda da renkli görüntülere sahne oldu.

"1500 KİŞİ İLE KATILDI"

Binlerce vatandaşın akın ettiği İzmir Konak Meydanı'nda bayraklar dalgalandı. İzol aşiretinin genç sözcülerinden ve İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol da demokrasiye ve milli birliğe destek vermek için meydandaki yerini alanlar arasındaydı. Bin 500 kadar genç arkadaşıyla birlikte konak meydanına gelen Ramazan İzol şu açıklamalarda bulundu:

"Demokrasiye sahip çıkan herkese konak meydanında bugün o hain kalkışmanın kolluk kuvvetlerimiz, ordu mensuplarımız ve halkımız tarafından bertaraf edilmesinin yıl dönümüdür. Ülkeye, devlete, millete, demokrasiye sahip çıktığı için herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca, 250 şehidimize ve 2 bini aşkın gazimize minnet ve şefkat duyuyorum. Allah bir daha böyle bir günü devletimize yaşatmasın"

Gazeteciler tarafından "İdam konusunda ne düşünüyorsunuz sorusunun sorulması üzerine",Ramazan İzol sözlerine şu şekilde devam etti:

“İDAM GERİ GELMELİ”

"Bizden sonraki nesle güzel bir gelecek bırakmaya çalışıyoruz. Vatanı olmayan insanın yaşamasının anlamı yok. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. İdam konusuna gelecek olursak, şehitlerimizin kanını böyle anlamsız yere akıtmak isteyenleri idam etmek lazım. Bizim bir çizgimiz var, bu çizgiyi aşan herkesi idam etmek gerekiyor. Sadece o gece için değil, bahsini ettiğim çizgiyi aşan herkesi idam etmek lazım. Öncelikle şehit ailelerine soralım ceza vermek için. İnanıyorum ki, tereddütsüz hepsi evet diyecektir idama. Türkiye'deki özgürlük hiçbir yerde yok. Herkes özgürce yaşıyor ancak bu bize bol geliyor. Bana göre o gece eli tetiğe giden, vur emri veren herkes idam edilmeli. Hükümetimiz de bu yönde çalışmalar yürütecektir” ifadelerinde bulundu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.