Dolar 32,5645
%0.28
Euro 34,7240
%-0.02
Altın 2.487,200
%0.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denetim noktasındaki araca çarpınca yakalandı

Denetim noktasındaki araca çarpınca yakalandı

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, jandarma denetim noktasındaki bir otomobile çarpıp kaçan motosikletli, jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Motosikletin arkasındaki plastik kasada, Seferihisar İlçesi'ndeki bir liseden çalındığı belirlenen eşyalar çıkınca, sürücü gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 12:37

Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı Özdere Asayiş Timleri bugün kentte denetim noktası oluşturdu, şüpheli gördüğü araçları kontrol etmeye başladı. Durdurulan bir otomobil kontrol edilirken, 25 yaşındaki Ş.A. yönetimindeki motosikletle, incelenen bu araca çarpıp kaçtı. Bunun üzerine motosikletlinin peşine düşen ekipler, Ş.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Motosiklette yapılan aramada, arkasındaki plastik kasada, 3 dizüstü bilgisayar, 4 kamera ve fotoğraf makinesi ele geçirdi. 

Yapılan araştırmada, motosiklette bulunan bilgisayarlar, kamera ve fotoğraf makinelerinin Seferihisar İlçesi'ndeki Salih Değerli Çok Programlı Lisesi'nden çalındığı belirlendi. Çalıntı malzemeler okula teslim edilirken, gözaltındaki Ş.A.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

TUTUKLANDI

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, okuldan hırsızlık yaptığı malzemelerle yakalanan 25 yaşındaki Ş.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeye çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.