Dolar 32,3835
%-0.3
Euro 34,7317
%-0.21
Altın 2.398,920
%-0.98
Bist-100 10.177,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz polisi kanalda ceset buldu

Deniz polisi kanalda ceset buldu

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki, kanalda ceset görüldüğü ihbarı üzerine deniz polisi ve itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı. Polis ve İtfaiye seferber oldu

  • Ege Postası
  • 22.05.2016 - 13:13

Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki kanalda bugün saat 11.00 sıralarında denetim yapan iki görevli ceset görünce polisi aradı. Belirtilen yere gelen polis ekipleri suyun içinde el görünce deniz polisi ve itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri, kanala bot indirip arama çalışması başlattı. Akıntının da olduğu kanaldaki arama çalışmaları sürüyor.

ERKEK CESEDİ BULUNDU
İzmir'in Konak İlçesi'nde, Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki kanalda deniz polisi ve itfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda bir erkek cesedi bulundu. Kanalın dibindeki çamura saplanan ve genç bir erkeğe ait olduğu belirtilen ceset, ekipler tarafından çıkartıldı. Olay yerindeki ilk incelemede, 2 veya 3 günlük olduğu düşünülen cesette darp ya da herhangi bir yara izine rastlanmadı. Ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.