Dolar 32,5524
%0.02
Euro 34,8519
%-0.04
Altın 2.436,650
%0.27
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizde kaybolan adamdan hala haber yok

Denizde kaybolan adamdan hala haber yok

İzmir'in Aliağa ilçesinde, balık avlamak için zıpkın ve fenerle dalış yaptığı denizde kaybolan 42 yaşındaki Hüseyin Beyaz'ı arama kurtarma çalışmalarına bugün de devam edildi. Ancak, sonuç alınamadı. Kış günü zıpkınla denize dalmıştı

  • Ege Postası
  • 07.02.2017 - 14:21

Çeşme'de perdecilik yapan Hüseyin Beyaz, geçen 4 Şubat'ta, 4 arkadaşı ile birlikte Aliağa İlçesi'ne zıpkınla balık avlamaya gitti. Dalgıç kıyafeti giyen Beyaz, arkadaşlarından ikisiyle Karadut Mevkii'nde tüpsüz gece dalışı yaptı. Beyaz, zıpkınla avladığı balıkları kıyıda bekleyen diğer arkadaşlarına getirerek bıraktı. Arkadaşlarının "Yeter bu kadar balık" demelerine rağmen Beyaz bir kez daha dalış yapacağını söyledi. Dalarak, uzaklaşan Beyaz'ı arkadaşları kıyıdan izlemeye başladı. Ancak, bir süre sonra Beyaz'ın dalgıç fenerinin ışığının kaybolması üzerine arkadaşları telaşa kapılıp, durumu çevredeki balıkçılar ve sahil güvenliğe bildirerek yardım istedi. İki gün boyunca yapılan aramalara rağmen Beyaz'a ulaşılamadı. 

İzmir'de kış günü daldığı denizde kayboldu



Umutlar tükeniyor
Üçüncü günde de arama çalışmalarına devam edilirken, İzmir’den bölgeye giden sahil güvenlik ekipleri dalgıçlarla denizin altından, sahil güvenlik botuyla da denizin yüzeyinden arama çalışmalarını sürdürüyor.

Çeşme'de esnaflık yapan 42 yaşındaki Hüseyin Beyaz için umutlar tükenirken, ekiplerin kurtarma çalışmalarını akrabaları da yaşlı gözlerle izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.