Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DentNis ile doğal gülüş tasarımınız hazır

DentNis ile doğal gülüş tasarımınız hazır

DentNis İmplantoloji ve Estetik Kliniği olarak doğal bir gülüş tasarımı için en başarılı çalışan kliniklerden biridir. DentNis için öncelik, sağlıklı bir ağız ve diş yapısının üzerine gülüş tasarımı planlamaktır.

  • Ege Postası
  • 24.01.2017 - 15:45

Bu öncelikle hareket eden prensipli çalışmalarıyla, hastaların diş sağlığını koruyarak estetik bir tedavi ortaya çıkartır. Sağlıklı olmayan ağız ve diş yapısı üzerine estetik tdavi yapılamaz. Öncelikle sağlıklı bir ağız elde edilmesi gerekir.

DentNis genel olarak hizmet verdiği tüm tedavi uygulamalarında en yeni teknolojiyi kullanmaktadır. Uluslararası standartlara uygun şekilde hizmet veren DentNis, İstanbul’da birçok hasta tarafından önerilmekte ve tercih edilmektedir. DentNis’in öne çıkmasındaki en önemli nedenler olarak başarılı çalışmaları, tecrübesi, bilgiyi en iyi şekilde kullanması ve ekip olarak uyumlu çalışmaları sıralanabilir.

Estetik diş tedavisi ‘nde hedeflenen durum, aynaya baktığınız zaman size kendinizi mutsuz hissettiren mevcut gülümsemenizin yerine yeni bir gülüş tasarımı planlamaktır. Ancak ortaya çıkacak yeni gülüş tasarımı için kesinlikle doğallıktan uzak kalmadan, estetik diş tedavi planlanması yapılmalıdır. Gerek diş kliniği ve gerek ise diş hekiminizi seçerken daha önceden yapılmış olan gülüş tasarımlarının hepsi incelemeli ve doğal durduklarından emin olmalısınız. DentNis bu konuda sizleri en iyi şekilde rahatlatacak ve size sunduğu estetik tedavi planlamasıyla ortaya harika bir gülümseme tasarımı çıkartacaktır.

DentNis; estetik tedavi ve gülüş tasarımı planlanması ile ilgili olarak hastanın yeni gülüşünü tedavi öncesinde deneyimleyebilmesi ve tam olarak emin olması için üç boyutlu bir ön tasarım model hazırlar. Böylelikle hasta yeni gülüş tasarımının son halini estetik tedavi başlamadan önce deneyimleme fırsatına sahip olur ve istediği değişiklikleri ve düzeltmeleri  bu üç boyutlu tasarım model üzerinden estetik diş hekimi ile paylaşır. DentNis hastanın taleplerini dikkatlice dinler ve yapacağı öneriler ile taslak son haline ulaşır ve DentNis ekibi bu taslak modeli  artık tasarım planına çevirerek, tabii ki hastanın onayını da alarak, gereken tedavi uygulama adımlarına  başlar. Başarıyla tamamlanan tedavi süreci ile hasta, DentNis’in tanımıyla misafir, klinikten mutlu olarak ayrılır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.