Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Derste oyuncak sürprizi

Derste oyuncak sürprizi

Buca Akıncılar Mahallesi’ndeki Cengiz Sani İlkokulu’nda okula başlayan minikler ders sırasında sevindirici bir sürprizle karşılaştı. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve AK Parti Buca İlçe Başkanı Mutafa Arslan sınıfa girerek çocuklara oyuncak dağıttı.

  • Ege Postası
  • 27.09.2017 - 09:30

Milletvekili ve Başkan’ı önce şaşkınlıkla izleyen çocuklar hediyeleri görünce mutluluktan havaya uçtular.Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çocuklara oyuncakları veren ve sohbet eden Başkan Arslan, Buca’da eğitim için çok önemli yatırımların başlayacağını vurguladı.En büyük katkıyı ise hayırsever olarak kendi imkanlarıyla okul yaptıracak olan Başbakan Binali Yıldırım’ın verdiğini söyleyen Arslan, “Hükümetimiz Buca’ya 2018 ve 2019 yılında 20’şer yeni okul yapacak.

İlçemize önemli bir katkı sağlayacak toplam 40 yeni okulun 6 tanesinin temellerini önümüzdeki günlerde atacağız. Bize her zaman büyük destek veren Sayın Başbakanımız bununla da yetinmedi kendisi de bir hayırsever olarak Bucamıza bir okul yaptırmak istediğini söyledi. Başbakanımızın yaptıracağı okulun yeri hazır. Bütün gücümüzle eğitimli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmeye çalışıyoruz Başbakanımızın bu örnek davranışıyla hayırsever hemşerilerimizin de okul yaptırmak için birbiriyle yarışacağına inanıyorum” dedi. AK Parti heyeti daha sonra çevre esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.