Dolar 32,5123
%-0.09
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de okullara kesintisiz destek

Dikili'de okullara kesintisiz destek

Dikili Belediyesi, “Eğitime Her An Tam Destek Projesi” ile ilçedeki okulların fiziki imkanlarını kesintisiz olarak iyileştirerek, çocukların en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlıyor.

  • Ege Postası
  • 09.01.2017 - 08:54

Dikili'yi daha yaşanılır bir kent yapmak için her alanda özverili çalışmalar yürüten Dikili Belediyesi, çocukların ve gençlerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için eğitim alanında verdiği destekleri kararlılıkla sürdürüyor.

Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün son dönemde öne çıkan, “Eğitime Her An Tam Destek Projesi” kapsamında oluşturulan özel ekip adeta arı gibi çalışıyor. Yarıyıl tatilini beklemeden kolları sıvayan ve ihtiyaç önceliğine göre ilçedeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde bakım, onarım ve tadilatlarını gerçekleştiren ekipler, proje kapsamında okul yönetimi ve velilerden gelen talepler doğrultusunda Dikili Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu ile Dikili Atatürk İlkokulu'na eş zamanlı olarak çıkarma yaptı.

Her iki okulda da ders saatlerini aksatmayacak şekilde yapılan ilk etap kontrollerde bakım ve onarım çalışmasının planlamasını yapan ekipler, ardından öğrencilerin derste olmadığı zamanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla iki okulun binalarında yer alan tüm kapı, pencere, masa, sıra, öğrenci dolapları, kitaplık ve panoları elden geçirerek, gerekli bakım, onarım ve tamiratları yaptı. Çalışma kapsamında her iki binanın merdiven tırabzanlarını, kapı ve pencere menteşelerini, duvara monte edilmiş dolapları tek tek inceleyen ekipler, bu alanlardaki ortaya çıkabilecek olası risklere karşı gerekli önlemlerin alınmasını da sağladı.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdür Vekili Mehmet Üste, "Belediye Başkanımız Mustafa Tosun göreve geldiği ilk günden itibaren ilçemizdeki okullara gereken katkıda bulunmamız için bizlere başarılı bir yol haritası hazırladı. Bizlerde başkanımızdan aldığımız bu önemli destekle, öğrenci kardeşlerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretim hayatlarını sürdürebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ederek, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Ekiplerimiz son olarak ilçemizin güzide okullarından biri olan Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirdiği çalışmalar ile bu okulumuzun güvenli ve düzenli okul ortamına katkı sağladı. Gelen taleplere göre çalışmalarımız diğer okullarımızda da sürecek. Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak nasıl belediyemizin joker birimi isek ilçemizin de joker birimi olmaya devam edecek ve tüm kamu kurumlarına olan destek çalışmalarımız artarak devam edecektir. Her şey Dikilimizin aydınlık geleceği için” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.