Dolar 32,5616
%0.27
Euro 34,6831
%-0.14
Altın 2.504,470
%0.8
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dizeler 'Barış' koksun

Dizeler 'Barış' koksun

Bayraklı Belediyesi vatandaşların sanat, kültür ve edebiyata olan ilgisini artırmak, sanatsal aktivitelere teşvik etmek, duygularını dile getirebilmelerine imkan tanıyabilmek ve yeni eserler üretmeye özendirmek amacıyla “Barış” temalı şiir yarışması düzenliyor.  Bayraklı Belediyesi'nden şiir yarışması

  • Ege Postası
  • 16.05.2016 - 10:15

Bayraklı Belediyesi ilk kez şiir yarışması düzenliyor. Yarışma 18 yaş altı ve yetişkin olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek. Yarışmaya gönderilen şiirlerin ödül kazanmamış ve telif haklarının satılmamış ayrıca daha önce düzenlenen benzer yarışmalarda dereceye girmemiş olması gerekiyor. Bir şair, yarışmaya en fazla iki şiirle katılabilecek.

Bayraklı Belediyesi yarışmaya son katılım tarihini 1 Ağustos olarak belirledi. Yarışmaya katılacaklar Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne posta yolu ya da elden teslim edebilecek. Yetkililer, yarışmayla ilgili detayları www.bayrakli.bel.tr adresinden ulaşabileceğini ifade etti.  Yarışmada birinci 5 bin lira, ikinci 3 bin lira, üçüncü bin 500 liranın sahibi olacak. Mansiyon kazananlar 500 lira ile ödüllendirilecek. 18 Yaş altı teşvik ödülü (3 kişi) ise 250 lira olarak belirlendi.

BARIŞA İHTİYACIMIZ VAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, düzenledikleri şiir yarışmasına katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirterek, “Ülkemiz, dünya zor bir süreçten geçiyor. Birçok yerde kan ve gözyaşı var. Şuanda en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerin başında barış geliyor. Biz de şiir yarışmasının konusunu barış olarak belirledik. Güzel şiirlerin geleceğinden şüphem yok. Katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.