Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğançay'a akın ettiler

Doğançay'a akın ettiler

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen gözleme, ayran şenliği yine renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılanlar hem gözleme ve ayrana doydu hem de Doğançaylı kadınların ürettiği organik ürünlerle buluştu.

  • Ege Postası
  • 15.05.2017 - 09:36

Doğançay Gözleme Ayran Şenliği hafta sonu boyunca İzmir'in çeşitli ilçelerinden gelen binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Doğançaylı kadınlar açtıkları stantlarda organik ürünler, takı-tasarım gibi aksesuarlar da satarken, şenliğin teması olan gözleme ve ayran en çok tercih edilenler ürünlerin başında yer aldı. Şenlik kapsamında birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik düzenlenen yarışmalar kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Roman dans topluluğu ve halk oyunları ekibi ile sokak sanatçıları ve bandocular da gösterileriyle şenliğe renk kattı. Doğançay Meydanı’nda sahne alan Grup Mecaz’ın söylediği türküler de büyük beğeni topladı.  

HER YIL İLGİ ARTIYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gözlem ayran şenliğine olan ilginin her geçen yıl arttığını belirterek, “Bu yıl şenliğimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Şenlik için çeşitli noktalardan servis kaldırdık. Şenliğimize katılanlar hem gözleme ayrana doydu hem de Doğançalyı kadınlarımızın yetiştirdiği organik ürünlerden alma fırsatı yakaladı. Çocuklarımız için çeşitli etkinliklerimiz oldu. Bu şenliğimizi önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Öte yandan Marmaris’te meydana gelen trafik kazası nedeniyle şenlik kapsamında pazar günü gerçekleştirilecek tüm müzikli eğlenceler ve Tepecik Senfoni Orkestrasının vereceği konser iptal edildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.