Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doktorları dinlemedi, Mecliste rahatsızlandı

Doktorları dinlemedi, Mecliste rahatsızlandı

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, tiroid bezlerinde yaşadığı problem nedeniyle ameliyat oldu. Bir aylık rapor verilen Erol, anayasa değişikliği için rapor süresi dolmadan Meclis’e geldi. Ancak ilk oylamadan önce rahatsızlanınca oyunu kullanamadan ayrılmak zorunda kaldı.

  • Ege Postası
  • 11.01.2017 - 08:39

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, bir süre önce normal kontrolden geçince trioid bezlerinde problem olduğu tespit edildi. Doktorlar zaman geçirilmeden hemen ameliyat kararı verdi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de özel bir hastanede bıçak altına yatan Erol’un, trioid bezleri alındı. Doktorlar Erol’un enfeksiyon kapma olasılığına karşı kendisine bir aylık rapor verdi ve mümkünse kalabalık ortamlardan uzak durarak dinlenmesini ve zorunlu kalmadıkça konuşmamasını öğütledi.

Bir süre İzmir’de dinlenen Erol, rapor süresi dolmamasına rağmen anayasa değişikliği oylaması için soluğu Ankara’da aldı. 

Anayasa değişikliğinin tümü üzerindeki görüşmelere katılan Erol, gecenin ilerleyen saatlerinde rahatsızlandı. 

Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP izmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın uyarısı üzerine hastaneye giden Erol’a serum tedavisi uygulandı.

Doktorların Meclis ortamında enfeksiyon kapmaması için mutlaka dinlenmesi gerektiği uyarısı üzerine Erol buna rağmen dün yeniden TBMM’ye geldi. Erol’un Grup Başkanvekili Engin Altay tarafından uyarıldığı ve tekrar İzmir’e dönerek dinlenmeye çekileceği öğrenildi. 

Erol'un rahatsızlığıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da bilgilendirdiği, CHP Lideri'nin ise geçmiş olsun dileklerini ileterek, dinlenmesinin daha yararlı olacağını kendisine aktardığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.