Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dora Oyunları

Dora Oyunları

Dora oyunları oynamak için sitemizden daha doğru bir adres yoktur. Bu adres üzerinden en beğeneceğiniz Dora oyunlarını başlatabilir ve bunları büyük bir zevkle oynamaya devam edebilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 16:57

Dora oyunları oynamak için sitemizden daha doğru bir adres yoktur. Bu adres üzerinden en beğeneceğiniz Dora oyunlarını başlatabilir ve bunları büyük bir zevkle oynamaya devam edebilirsiniz. Her adımda karşınıza birbirinden farklı sürprizler gelmeye devam edecek. Bol macera içeren Dora’nın oyunları, her bölümde farklı gizemler içerir. Her oyunun ne görev içerdiğini okuyabilir ve ona göre oyuna anında geçiş yapabilirsiniz.

En İyi Dora Oyunları:

Dora oyunları arasında, orman macerası, çiftlik macerası, yıldız toplama, arkadaşlarıyla macera gibi çok çeşitli konuları görebilirsiniz. Bunlardan her biri oldukça kaliteli oyunlar olup, bir oyundan isteyeceğiniz her şeyi sağlayabilecek oyunlardır. Eğlence, macera, heyecan ve keşifler bu oyunların içinde gizlidir. Bu farklı dünyada bulunmak ve birbirinden keyifli oyunları başlatmak için sadece Dora oyunlarını başlat seçeneğine tıklamalısınız. Sizler için her zaman en iyi oyunları seçen sitemiz, Dora oyunlarının da en gözde olanlarına sizler için yer vermiştir. Buradan en popüler oyunları görebilir ve istediğiniz birini hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Kaşif Dora Oyunu:

Bölümlerden oluşan Dora oyunlarını, sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. Kaşif Dora oyunu, çok seveceğiniz keyifli Dora oyunlarından biridir. Bu oyunu oynamaya başlamak için, sadece oyunu başlat seçeneğine tıklamanız gerekir. Böylelikle bu sevimli karakterlerin arasında kendinizi hemen bulabilirsiniz. Her bölümde olduğu gibi bu bölümde de, Dora’nın sizlerden gelecek yardıma ihtiyacı vardır. Ona yardım etmek için fareyi kullanabilir ve kristalleri toplamasını sağlayabilirsiniz. Tabi bu oyunda da arkadaşlarını dikkate almanızı gerektirecek durumlar olacaktır. Onların da yardımıyla bölümü geçmek için gerekli olan anahtarı toplamalısınız.

Dora Hediye Paketleri:

Dora’nın bu bölümdeki görevi ise, ona verilen hediye paketlerini dağıtmaktır. Tabi bunu dikkatli adımlarla yerine getirmeli ve planlanan yerlere hediyeleri bırakmalısınız. Bu bölümde kullanmak zorunda olduğunuz uçan balon vardır. Bu uçan balonu fareden yardım alarak kullanabilir, hediyeleri boşluk tuşunu kullanarak dağıtabilirsiniz. Skorları arttırmak için, hediyeleri tam zamanında dağıtmalı ve doğru alanlara bırakmalısınız.

Dora Giydirme Oyunları:

Bu dora oyunu bu kategorinin içinde en sevilen oyunlardan biridir. Her kızın en çok sevdiği karakter halini alan Dora’ya kendi zevklerinize göre bu bölümde giydirebilirsiniz. Bu oyunda birbirinden tarz kıyafetleri görmeniz söz konusu olacak. Yine makyaj malzemelerini de kullanarak Dora için en uygun makyajı yapabilirsiniz. Günlük şekilde hazırlamanız gereken karakteri, menü üzerinden giydirmeye başlayabilirsiniz. Oyuna giriş yaptığınızda sizi bir giyim dolabı bekliyor olacak. Bu dolabın içinde modaya dair aradığınız ne varsa bulabilirsiniz. Dora’nın saçını değiştirebilir, ona farklı renkte gözler verebilirsiniz. Öte yandan şapka seçimini yapabilir ve takılarıyla kıyafetine yeni bir tarz verebilirsiniz. Yine yaptığınız tasarımları beğenmezseniz bunu değiştirmeniz de mümkün olacaktır. Sadece clear yazısını tıklayarak, karakteri giydirmeye yeniden başlayabilirsiniz.

Yeni Dora Oyunları:

Bunların yanı sıra pek çok farklı atmosferdeki oyunu da bu kategori üzerinden oynayabilirsiniz. Menü üzerinden Dora oyunları yazısına tıklayarak, bu oyunların açılmasını sağlayacaksınız. Ardından yapmanız gereken tek şey dora oyunları oyna seçeneğine tıklamaktır. Böylelikle istediğiniz oyun bir dakikayı bulmadan yüklenmeye başlayacaktır. Başka hiçbir işlem yapmaya gerek kalmadan, fare veya klavye üzerinden bu oyunları oynayabilirsiniz. Ayrıca yemek oyunlarının farklı versiyonlarını da Dora ile oynamanız mümkün olacaktır. Bunlar ona göre yeniden şekillenmiş olup, en sevdiğiniz yemekleri bu karakterle birlikte yapabilirsiniz. Yine sitemiz üzerinden Dora oyunlarını arayabilir ve çıkan sonuçlar arasından bu oyunları oynamaya başlayabilirsiniz. Bu güzel macerada sizleri farklı yemekler ve tatlılar bekliyor olacak. Bunları yapabilmek için, sadece menü listesini kullanmanız yeterlidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.