Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dört element sanatla buluştu

Dört element sanatla buluştu

Konak Belediyesi'nin kültür merkezlerinde açılan kültür- sanat kurslarını başarıyla tamamlayan 7’den 70’e yüzlerce kursiyer yeteneklerini düzenlenen yılsonu sergileriyle beğeniye sunuyor.

  • Ege Postası
  • 30.05.2017 - 09:24

Konak Belediyesi tarafından Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde verilen resim kursuna katılan kursiyerler eserlerini açtıkları ‘Dört Element’ isimli resim sergisi ile gözler önüne serme fırsatı buldu. 

Konak Halk Eğitim öğretmenlerinden Tuğba Dırmık eğitmenliğinde yıl boyu çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin akrilik boya tekniği ile yaptığı tablolar büyük beğeni topladı. Sergi açılışına kursiyerlerin yanı sıra aileleri ve sanatseverler de katıldı. Resim öğretmeni Tuğba Dırmık evrenin 'toprak, su, hava ve ateş' olan dört elementten ve bu elementlerin birleşimiyle yaratıldığından yola çıktıklarını belirterek, “Tablolarda bu dört temel elementi kavramsal olarak ele aldık. Çok güzel soyut çalışmalar yapıldı. Keyifli bir yıl geçirdik. Harika eserler ortaya koydular. Tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Sanatseverleri sergimize bekliyoruz” dedi. 

Kursların gelecek yıl da devam edeceğini hatırlatan Tuğba Dırmık serginin 2 Haziran Cuma gününe kadar Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde beğeniye sunulmaya devam edeceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.