Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dualar Simge ve Hilal için

Dualar Simge ve Hilal için

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, aşırı hızlı olduğu öne sürülen Suriyeli S.H.'nin kullandığı minibüsün yolun karşısına geçmek isterken çarptığı 16 yaşındaki Simge Kekeç ile aynı yaştaki arkadaşı Hilal Önder'in tedavisi sürüyor. Suriyeli sürücünün çarptığı iki arkadaşın tedavisi sürüyor

  • Ege Postası
  • 05.06.2017 - 17:37

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Dostluk Bulvarı'nda meydana geldi. Limontepe'den Gaziemir yönüne seyir halinde olan Suriyeli sürücü S.H.'nin kullandığı 35 MB 0030 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Simge Kekeç ile arkadaşı Hilal Önder'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre ileriye savrulan Kekeç ve Önder ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kekeç, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Önder ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan ve durumları ağır olan iki yaralıdan Önder, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Güvenlik kamaralarına da yansıyan kaza sonrası minibüsü kaza yerinde bırakarak kaçmaya çalışan S.H., mahalle sakinleri tarafından yakalanarak darp edildi. Polis, S.H.'yi polis otosuna bindirerek vatandaşların elinden kurtarıp, olay yerinden uzaklaştırdı. Bunun üzerine vatandaşlar taş ve sopalarla minibüsün camlarını kırdı.

Hilal Önder (solda) ve Simge Kekeç (Sağda)

BİRLİKTE BÜYÜMÜŞLER
Öte yandan Karabağlar Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10'ncu sınıfta okuyan Kekeç ve Önder'in uzun yıllardan beri arkadaş oldukları ve birbirlerinden hiç ayrılmadıkları öğrenildi. Kekeç ve Önder'e çarpan S.H.'nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ifade edildi. Kaç kilometre hızla gittiği henüz belirlenemeyen S.H.'nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. (DHA)

İzmir'de korkunç kaza
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.