Dolar 32,5293
%-0.05
Euro 34,8817
%0.05
Altın 2.432,250
%0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Duayen siyasetçiden veda

Duayen siyasetçiden veda

CHP Karşıyaka’da dört dönem ilçe başkanlığı yapan, kentin tanınmış isimlerinden Ertam Özen, aktif siyasete veda etti.   Duayen siyasetçiden veda

  • Ege Postası
  • 11.09.2017 - 10:30

EGEPOSTASI – İzmir siyasetinin tanınmış isimlerinden, CHP Karşıyaka’da dört dönem ilçe başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Ertam Özen, politikayı bıraktı. Aktif siyasete, partisinin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül’de, sosyal medya hesabından bir mesajla veda eden Özen, partililerine sağduyu, ortak akıl ve hoşgörü çağrısı yaptı.

Siyasi yaşamında milletvekili adayı da olan Ertam Özen, sosyal medya hesabından “Her olayın bir başlangıcı ve bir de sonu vardır” diye başlayan paylaşımında, ilk kez 9 Eylül 2003’te ilçe başkanlığına seçilip dört dönem üst üste ilçe başkanı olduğunu hatırlattı. 2011 yılına kadar;  bir genel, iki yerel ve iki referandumu başarılarla geçirdiklerini anlatan Özen, “Gerek bu yıllarda ve gerekse SHP dönemindeki 4 yıllık ilçe başkanlığım zamanında verdiğiniz desteklere ve güvene sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

2019 UYARISI

2019 seçimlerinin laik, demokratik, bir hukuk devleti olan ülkemizin geleceği adına hayati önem taşıdığını kaydeden Özen, “Ayrıca bu süreci karşılamak adına yeni kadroların seçileceği kurultay süreci de işlemektedir. Delege seçimlerinden başlayarak ilçe , il ve belediye başkanlıklarına, milletvekilliklerine adaylıklar belirlenecektir.  Bu uzun maratonda, ortak akıl, sağduyu, hoşgörü ve herşeyde önemlisi parti içi demokrasinin egemen olmasını, kadınlar ve gençlerimizin daha fazla fırsat bulabilmelerini umuyor ve diliyorum. Ben aktif siyasi yaşamımı izninizle yine bir 9 Eylül’de noktalıyorum. Partime ve seçilecek olan her kademedeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu ve partimizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.