Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düğünler kana bulandı

Düğünler kana bulandı

Kemalpaşa ilçesinde yaşanan olayda 1 kişi tüfekle vurularak öldürüldü, 1 kişi yaralandı. Konak İlçesi'ndeki bir düğünde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, 1'i ağır 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı. Yaralılardan 31 yaşındaki Zafer Özyılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. İki saldırıda iki ölü, dört yaralı

  • Ege Postası
  • 11.09.2017 - 07:45

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşanan olayda 1 kişi tüfekle vurularak öldürüldü, 1 kişi yaralandı. Konak'ta da düğünde çıkan kavgada biri ağır üç kişi pompalı tüfekle yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa'nın Sarılar Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Irmak (69) ve Uğur Ozan (38), akrabalarının düğününden ayrıldıkları sırada, S.G, aralarında husumet bulunan Ozan'ın kullandığı otomobile tüfekle iki el ateş etti. Olayda, kurşunlar yolcu kısmında oturan Irmak'ın kalbine saplanırken, Ozan kolunu sıyıran saçmalarla hafif yaralandı.

Olay sonrasında Irmak ve Ozan aynı otomobille Turgutlu Devlet Hastanesi acil servisine geldi. Irmak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli S.G'nin firar ettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Otomobil sürücüsü Ozan'ın, 2007 yılında Kemalpaşa ilçesinde S.G'nin abisi Ali İhsan Gönlüşen'e otomobille çarparak ölümüne neden olduğu, bu olaydan dolayı kapalı cezaevinde yattığı ve açık cezaevine sevk edildiği için izinli çıktığı öğrenildi.

Düğünde pompalı tüfekli kavga: 1'i ağır 3 yaralı

DÜĞÜNDE KAVGA

Öte yandan İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir düğünde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, 1'i ağır 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı. Yaralılardan 31 yaşındaki Zafer Özyılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay, gece geç saatlerinde Ege Mahallesi 1544 Sokak'ta yapılan bir düğünde meydana geldi. Zafer Özyılmaz, Tacettin Özyılmaz ve Demir Cambaz, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerle bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Zafer Özyılmaz, Tacettin Özyılmaz ve Demir Cambaz, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından ateşlenen pompalı tüfekle yaralandı. Düğündekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri  Zafer ve Tacettin Özyılmaz'ı ambulanslarla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Cambaz'ı ise Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Tacettin Özyılmaz ve Cambaz yapılan müdahalenin ardından taburcu edilirken, göğsünden yaralanan Zafer Özyılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi. Polis olaydan sonra kaçan saldırganları yakalamak için çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Zafer Özyılmaz

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.