Dolar 32,5156
%0.21
Euro 34,7430
%0.06
Altın 2.497,190
%1.42
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dün kriz, bugün itiraz

Dün kriz, bugün itiraz

Dün yapılan Karşıyaka’nın Yalı ve Atakent mahalleleri delege seçimlerine yazılı itiraz edildi. İtirazlar İlçe Başkanlığına iletildi. Bostanlı'da da gençlik kotasına uyulmadığı için itiraz yapıldı. Sonuç bekleniyor Üç sandık için ilçe başkanlığına başvurdular

  • Ege Postası
  • 02.10.2017 - 16:09

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütünde sürdürülen delege seçimlerinde Karşıyaka İlçe Başkanlığına Yalı, Atakent ve Bostanlı mahallerinden itirazlar geldi.

Dün yapılan seçimlerde Yalı Mahallesi’nde  oylama alanına yakın yerlerde konulan parti logolu afişler nedeniyle İl Yöneticisi Hatice Tatlı’nın tuttuğu tutanak, itiraz dilekçesi ile birlikte İlçe Başkanlığına teslim edildi. İtiraz gerekçesi olarak haksız  propaganda yapıldığı iddiası gündeme taşındı. 

“SANDIK BAŞINA GELMEDİLER Mİ'”

Atakent Mahallesi’nde yapılan itirazda ise oy kullandığı öne sürülen bazı üyelerin sandık başına gidip gitmediklerinin tespiti istendi. Atakent Mahallesi’nde ve Yalı’da yapılan itirazları İlçe Başkanlığı 5 gün içinde değerlendirerek sonucu açıklayacak. 

BOSTANLI'DA 'KOTA' İTİRAZI

Öte yandan Bostanlı'daki delege seçimlerine de itiraz geldi. Gençlik kotasına uyulmadığı gerekçesiyle yapılan itiraz İlçe Başkanlığı'nda görüşülecek. Kabul edilirse, kazanan listedeki beş kişinin ismi düşürülecek, yerlerine gençlerden beş kişi alınacak.  

CHP İzmir'de delege seçimleri 4. hafta maratonu tamam

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.