Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eczacı Odası'nda Sayılkan'a güven

Eczacı Odası'nda Sayılkan'a güven

Türk Eczacılar Birliği (TEB) 3. Bölge İzmir Eczacı Odası Genel Kurulu'nun bugün yapılan seçimlerinde mevcut başkan Eczacı Tuncay Sayılkan ile Eczacı Barış Özgen'in listeleri yarıştı. Başkan Sayılkan güven tazeledi. Oda seçiminde iki liste yarıştı

  • Ege Postası
  • 24.09.2017 - 13:30

İzmir Eczacı Odası'nın Olağan Genel Kurulu, Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (DESEM) dün yapıldı. Saat 09.00'da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'da sona erdi, Tuncay Sayılkan yeniden başkan seçildi. 

Seçimlerde mevcut başkan Tuncay Sayılkan ile Barış Özgen'in listeleri yarıştı. İzmir Eczacı Odası'nın Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan, çağdaş ve demokrat duruşundan taviz vermediğini belirten ve başkanlığına yeniden aday olan Sayılkan, "Eczacı odaları içinde en çok genç meslektaşımıza güvenerek görev ve sorumluluk veren oda olmaktan gurur duyuyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi onlarla paylaşıyor İzmir'de kurumlarla sağlanan iletişim sonrasında oluşan huzur ortamının ve sorunların hızla çözümü noktasındaki işbirliğinin gelişerek devam etmesi için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Diğer aday Barış Özgen ise odanın sorunlarının temelden çözmek için aday olduğunu belirterek, "Nitelikli değişim asla hayal değil. Her geçen gün yenisi eklenen sorunlarımızı çözmek için yola çıkan meslektaşlarınız olarak bu tarihi güç birliğine desteğinizi bekliyoruz. Sorunlarımıza çözüm üretemeyen, yıllar süren ataletini formalitelerle süslemekle yetinen meslek örgütlerimizin boş vermişlik anlayışını değiştirmek gerçekten elimizde" dedi.

SAYILKAN GÜVEN TAZELEDİ

Türk Eczacılar Birliği (TEB) 3. Bölge İzmir Eczacı Odası Genel Kurulu'nun seçimlerinde mevcut başkan Tuncay Sayılkan 697 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Barış Özgen ise 567 oyda kaldı.

Sayılkan'ın listesi şu isimlerden oluştu:

"Hikmet Taştan, Tamer Yeşildere, Banu Özkaya Yetiş, Adem Kaya, Hakan Şimşek, Cüneyd Özberk." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.