Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'de çifte derbi ateşi

Ege'de çifte derbi ateşi

TFF 1. Lig'de son olarak deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la 1-1 berabere kalan 31 puanlı Denizlispor, yarın 26. hafta mücadelesinde evinde 30 puanlı Altınordu'yla Ege derbisinde karşı karşıya gelecek.

  • Ege Postası
  • 01.04.2017 - 12:33

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak derbi mücadelesini Caner Ak yönetecek. Müsabakayı TRT Avaz naklen yayınlayacak. Maçın biletleri tam 10 TL, öğrenci 5 TL olarak belirlendi.

Horoz'da yönetim galibiyet primini 100 bin TL olarak açıkladı. Yeşil-siyahlılarda sakat Alperen forma giyemeyecek. Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, "Bu maç bizim için çok önemli, mutlaka kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Şeytan'da sakat Abdülkadir ve Enis görev alamayacak. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Dört haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyoruz" dedi.

DENİZLİSPOR

Asil Kaan - Burak, Ömer Alp, Cenk, Kerem Can, Kappel, Sankoh, Cihan, Ziya, Moritz, Yasin Ozan

ALTINORDU

Erce - Uğur Arslan, Sinan, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Barış, Arif, Alican, Beykan, Erdoğan, Hasan Kabze

Nazilli'de derbi heyecanı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son haftalarda kötü sonuçlara imza atan Nazilli Belediyespor ve Bucaspor yarın Nazilli'de kozlarını paylaşacak. İlçe Stadı'nda Erdoğan Özkaya'nın düdük çalacağı müsabaka saat 15.00'te başlayacak. Sıralamada 37 puanla 11'inci basamakta yer alan ev sahibi Naz-Naz'da cezalı oyuncu bulunmazken, sağ diz iç yan bağlarında yırtık bulunan orta saha Ali Akburç görev yapamayacak. Son 4 karşılaşmasını kazanamayan 36 puana sahip 12'nci Fırtına'da ise sol ayak bileğinde yırtık olan orta saha oyuncusu Emin forma giyemeyecek.

Bucaspor taraftarları, Ege derbisinde güvenlik gerekçesiyle İlçe Stadı'na alınmayacak. Nazilli Belediyespor Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, Bucaspor'u yenerek alt sıralarla tamamen bağlarını koparacaklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, "Buca iyi bir takım ama bizim de şiddetle galibiyete ihtiyacımız var" dedi. Bucaspor'un çalıştırıcısı Fatih Uygun da kötü gidişe Nazilli'de dur diyeceklerini ifade ederek, "Futbolcularımız en iyi şekilde karşılaşmaya hazırlandı. İzmir'e puan ya da puanlarla döneceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.