Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'deki kazalara 6 kurban

Ege'deki kazalara 6 kurban

Muğla’nın Yatağan İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada biri 8 aylık hamile kadın, biri çocuk, 4 kişi yaşamını yitirdi. İzmir'in Bergama İlçesi'nde de motosiklet gürültüsünden paniğe kapılan sürücü kontrolünü kaybetti, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kınık'ta motosikletli genç hayatını kaybetti Katliam gibi kazalarda 6 can gitti

  • Ege Postası
  • 04.08.2017 - 08:46

Muğla ve İzmir'de meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralanarak hastanelere kaldırıldı. 

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde dün gece şerit ihlali yapan otomobilin karşıdan gelen başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında 8 aylık hamile bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. 

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Yatağan-Kavaklıdere Karayolu'nun Kavak Mahallesi, Tilkiler Mevkisi'nde meydana geldi. Yatağan'dan Kavaklıdere yönüne giden Adem Sağlam (43), yönetimindeki 48 YS 411 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirip, şerit ihlali yaparak karşıdan gelen Sinan Kıroğlan (28) yönetimindeki 09 B 1510 plakalı otomobille çarpıştı.

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, otomobilde sıkışan 8 aylık hamile Derya Kıroğlan (23), kayınvalidesi Duraniye Kıroğlan (53) ve Yasemin Sağlam (39) olay yerinde yaşamını yitirirken, 7 kişi de yaralandı. 

Yaralanan sürücüler Sinan Kıroğlan ve Adem Sağlam ile her iki araçta bulunan Senem Kıroğlan (24), Mertcan Kıroğlan (5), Furkan Kıroğlan (2) ve Yılmaz Sağlam (11), Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Abdullah Yiğit Sağlam (8) ise Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan  ölenlerden Derya Kıroğlan'ın oğlu Mertcan Kıroğlan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

AK Partili Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Yatağan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. 

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölenlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kazada ölen 3 çocuk annesi, ev adını Yasemin Sağlam'ın cenazesinin bugün namaz vakti beklenmeden Kavaklıdere İlçesinin kırsal Salkım Mahallesi'nde, karnındaki 8 aylık olduğu öğrenilen bebeğiyle ölen Derya Kıroğlan, oğlu Mertcan Kıroğlan ve kayınvalidesi Duraniye Kıroğlan'ın ise cuma namazı sonrası  Kavaklıdere'nin Burnagoz Mevkii'nde toprağa verileceği öğrenildi. 

Mucize kurutuluş! Hurdaya dönen arabadan sağ çıktı

MOTOSİKLET GÜRÜLTÜSÜ YÜZÜNDEN 

Bergama'daki kaza, dün akşam Bergama- Soma karayolunun Beylerbeyi Çiftliği mevkiinde meydana geldi. Bergama'da fırın sahibi 59 yaşındaki Halim Dağkıran, arkadaşı 46 yaşındaki Önder Filiz ve yanında çalışan Mustafa Çakmak ile işyerini kapatıp 35 VBR 75 plakalı hafif ticari aracıyla yola çıktı. Yolda kendisini sollayan  2 motosikletin çıkardığı gürültüden paniğe kapılıp ani fren yapan Dağkıran, aracın direksiyon kontrolünü yitirdi.

Savrulan araç defalarca takla atıp şarampole devrilirken, emniyet kemerleri takılı olmayan 3 kişi yola fırladı. Önder Filiz ve Mustafa Çakmak'ın hafif sıyrıklarla atlattığı kazada Halim Dağkıran yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası Halim Dağkıran'ın cesedi otopsi için Bergama Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MOTOSİKLETLİ GENÇ KAZA KURBANI

İzmir'in Kınık İlçesi'nde de ehliyetsiz ve kasksız motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Hamza Yılmazoğlu, kazada öldü. Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Kınık- Bergama Karayolu'nun 1'inci kilometresinde meydana geldi. Ehliyetsiz ve kasksız sürücü Hamza Yılmazoğlu plakasız motosikletiyle giderken,  motosikletin devrilmesi sonucu savrularak kanlar içinde yerde kaldı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hamza Yılmazoğlu'nun öldüğü belirlendi. Kaza yerinde yapılan incelemede, beyaz renkli bir araca ait kaporta parçaları bulundu. Yılmazoğlu'na bir aracın mı çarptığı yoksa tek taraflı kaza yapıp düştükten sonra bir aracın üstünden mi geçtiğinin tespiti için jandarma araştırma başlattı.

Kaza yeri incelemesi sonrası Yılmazoğlu'nun cesedi morga kaldırıldı. 
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.