Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege-Koop bir projeyi daha bitirdi

Ege-Koop bir projeyi daha bitirdi

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Aliağa Belediyesi Ağapark Projesi ve Hilton Oteli yakınında kurulan 282 metrekare villaların yer aldığı Aliağa Kuşcenneti Evleri'nde yerleşimin önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2017 - 11:17

İzmir'de 32 yıldır Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Buca, Torbalı, Güzelbahçe, Urla ilçelerinde tek katlı, dubleks, çok katlı projeleri ile 150 bin kişiyi eve kavuşturan Ege-Koop, bu kez de İAliağa'da 'Aliağa Kuşcenneti Evleri' projesini tamamlayıp, yerleşime hazır hale getirdi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Aliağa Kuşcenneti Evleri'nin kentin gelişim bölgesi olan kuzey aksında önemli yatırımlardan olduğunu belirterek, projeyi bitirme onurunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, "Aliağa plajlar mevkii olarak bilinen proje alanımızın karşısında Aliağa Belediyesi'nin 170 dönümlük alanda projelendirerek tamamlayıp hizmete açtığı çeşitli restoran, spor ve piknik alanları ve su parkının (aquapark) yer aldığı Ağapark Projesi bulunuyor. Yeni hizmete giren Hilton Oteli karşısında PETKİM'e 10, sahile 2, İZBAN İstasyonuna 6 dakika mesafedeki 282 metrekarelik villalardan oluşan projemiz, dış cephe ve mimarisiyle Aliağa'da adından çok bahsedilen ve ilgi odağı haline gelen bir yatırım oldu" diye konuştu.

Ege-Koop Üst Birliği'ne bağlı Ege-Koop Alağa Evleri Arsa ve Konut Yapı Kooperatifi'nin Başkanı Aydın Gökalp ve yüklenici firmaya gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Hüseyin Aslan, "Projeyle, bölgede yüzme havuzlu ve eşsiz peyzaj çalışması ile bir ilke imza atıldı. Bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aliağa Kuşcenneti Evleri Sitesi'nde sınırlı sayıda villa kaldı. Yerleşim ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Kentin gelişim ve büyüme aksında, Nemrut ve Çandarlı limanlarının güzergahında kent ve ülke sanayisinin önemli üretim merkezi Aliağa'daki yeni yaşam alanımızda konut edinmek isteyenler, ellerini çabuk tutmalılar. Yeni projelerimizin temel atma şenliklerinde buluşmak üzere, Aliağa'daki sitemizde oturacak yurttaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle oturun diyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.