Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGEV 25'inci yılını Zeybekci ile kutlayacak

EGEV 25'inci yılını Zeybekci ile kutlayacak

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV)'nın kuruluşunun 25'inci yılını, İzmir Hilton Oteli'nde düzenleyeceği gece ile kutlayacak. Geceye birçok iş insanı, bürokrat ve akademisyen ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılacağı açıklandı. 

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 11:14

EGEV'in 25'inci yılının görkemli bir şölenle kutlayacak. Kutlama 20 Şubat akşamı, Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek. Törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım'ın da katılacağı açıklandı.

EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, Ege Bölgesi'nin gelişiminde büyük katkısı olan EGEV'in 25 yıldır bölgeye katma değer kazandırdığını söyledi. Bölgesel kalkınmanın fikir babası olan EGEV'in yeni projeler ile bölge kalkınmasında önemli rol üstlenmeye devam edeceğinin altını çizen Susam, "EGEV çeyrek asırdır bölgeye önemli hizmetler sağladı. Bundan sonra da yeni projelerle bölge gelişiminde daha aktif rol oynamak istiyoruz" dedi. EGEV'in 25'inci yıl kutlamalarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılacağını söyleyen Mehmet Ali Susam, "Bakanımızdan bölge için yeni müjdeler almayı ümit ediyoruz. Denizlili olan bakanımız bölgemizi yakından tanıyor. Gecemizde de bizlerle birlikte olmasından çok mutluyuz. 25'inci yılımızda güzel biz iz bırakacağımızı düşünüyorum" dedi. EGEV'in 25'inci yıl kutlamalarında ayrıca EGEV'e bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür plaketleri de verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.