Dolar 32,5487
%0.01
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.431,280
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGEV'in gecesinde protokol krizi!

EGEV'in gecesinde protokol krizi!

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı'nın (EGEV) 25. yıl davet organizasyonunda protokol krizi yaşandı. CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'a protokol masasında yer ayrılmadı. Yapılan nezaketsizlik nedeniyle Sındır, organizasyonu terk etti. CHP Genel Sekreteri Sındır'a nezaketsizlik!

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 09:37

EGE POSTASI - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı'nın (EGEV) 25. yıl davet organizasyonunda protokol krizi yaşandı.

Hilton Otel'de gerçekleştirilen etkinliğe, Bakan Zeybekci'nin yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı. 

SINDIR'A PROTOKOL MASASINDA YER AYRILMADI
Gecede protokol krizi yaşandı. CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra ikinci önemli makam olan Genel Sekreterlik görevini sürdüren İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a protokol masasında yer ayrılmadı.

Protokol masası yerine Sındır'a başka bir masada yer ayrıldı.  Zeybekci ve Kocaoğlu'nun bulunduğu protokol masasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Bakan danışmanı gibi isimler de yer alırken, CHP'li Sındır protokol hatası nedeniyle oluşan nezaketsizlik sonrası organizasyonu terk etti. 

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı'na CHP'li eski vekil Mehmet Ali Susam başkanlık ediyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.