Dolar 32,6138
%0.43
Euro 34,7293
%-0.01
Altın 2.511,810
%1.1
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİKAD'dan Başkan Uyar'a ziyaret

EGİKAD'dan Başkan Uyar'a ziyaret

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ederek, ortak yürütülebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 31.07.2017 - 10:57

Kadının sosyal ve ekonomik alanda yaşadığı sorunların değerlendirildiği toplantıda, iki kurumun da geçmişte ve günümüzde kadınlara yönelik yürüttüğü projeler masaya yatırıldı. Yenilikçi projeler üretilmesi konusunda fikir birliğine varılan görüşmelerin sonucunda, Urla Belediyesi ve EGİKAD işbirliğiyle, Avrupa Birliği (AB) ülkeleriyle kültürler arası bağ kuracak projeler yürütülmesine karar verildi.

Toplantıda EGİKAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, "EGİKAD, çalışmalarıyla örnek olan bir dernek. Özellikle kadınların ekonomik bağımsızlığını kazanması yolunda atılan adımları çok kıymetli buluyorum. Tek bir kadının bile içerisindeki girişimci ruh ortaya çıkartılsa ve iş dünyasına kazandırılsa bu çok büyük bir kazanımdır. Biz de bu amaçla Urla Üretici Kadın Kooperatifi projemizi hayata geçirdik ve çok da önemli geri dönüşler aldık. Yine kadınlarımıza yönelik liderlik eğitimlerimizi de sürdürüyoruz. EGİKAD'a da her türlü projede destek vermeye hazırız" dedi.

Urla Belediyesi ile birlikte AB odaklı projeler yürütmek istediklerini belirten EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ise, "Sibel Başkanımız, örnek bir yerel yönetici olarak tüm kadınlar için bir ilham kaynağı. Biz de bugün kendisiyle kadınlarımızın iş hayatına kazandırılması, iş dünyasındaki kadınlarımızın ise Avrupa ile sıkı ilişkiler geliştirmesi konusundaki vizyonumuzu paylaştık ve kendisinden de destek sözü aldık. İnanıyorum ki EGİKAD ve Urla Belediyesi arasında tohumları atılan bu işbirliğinin meyvelerini de en yakın zamanda toplayacağız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.