Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ehliyetsiz sürücü 3 araca çarpıp lokantaya daldı: 1 ölü

Ehliyetsiz sürücü 3 araca çarpıp lokantaya daldı: 1 ölü

İzmir’in Dikili ilçesinde, ehliyetsiz bir kamyon sürücüsü 3 araca çarptıktan sonra bir lokantaya daldı. Lokantadaki müşterilerin canını zor kurtardığı olayda kamyon şoförü hayatını kaybetti. Önce 3 araca çarptı, sonra lokantaya daldı: 1 ölü

  • Ege Postası
  • 04.01.2017 - 17:41

İZMİR - Edinilen bilgiye göre kaza, Dikili ilçesi Kabakum mevkiinde meydana geldi. 10 H 85 72 plakalı Kadir Gönül (32) yönetimindeki kamyon, ana yoldan kontrolsüz bir şekilde tali yola çıktı. Seyir halinde olan kamyon sürücüsü, aşırı hızla birlikte park halindeki önce bir kamyona, ardından otobüse ve hemen ardından da bir araca çaptı. Hızını alamayan kamyon, daha sonrada vatandaşların yemek yediği esnada bir lokantaya daldı.



Müşteriler canını zor kurtardı
İçeride müşteriler ve mekan sahiplerinin bulunduğu esnada yaşanan olayda adeta facianın eşiğinden dönüldü. Ne olduğunu anlayamayan müşteri ve mekan sahipleri, olayla birlikte büyük bir şok yaşayarak canını zor kurtardı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, üç araca ve ardından lokantaya dalan kamyon şoförü ise olay yerinde feci şekilde can verdi. Bu arada, şoförün ehliyetinin bulunmadığı ve daha önce de aynı şahsa ehliyetsiz olmasından dolayı 6 kez işlem yapıldığı belirtildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.