Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elektrik akımına kapılan işçi feci şekilde can verdi

Elektrik akımına kapılan işçi feci şekilde can verdi

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, trafo üretim fabrikasında çalışan ve elektrik panosu üzerindeki kabloları sökmek isterken akıma kapılan işçi Süheyb Kurt, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

  • Ege Postası
  • 22.06.2017 - 14:16

Olay, geçen cuma günü saat 11.15 sıralarında Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'ndeki trafo üretim fabrikasında meydana geldi. Fabrikada çalışan işçilerden Süheyb Kurt ile Engin Huz, elektrik panosundaki kabloları sökmek isterken elektrik akımına kapıldı. Olayı gören diğer işçiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından iki işçi ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Kurt, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan Kurt, bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası Süheyb Kurt'un cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayda yaralanan Engin Huz'un sağlık durumunun iyi olduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.