Dolar 32,4643
%-0.07
Euro 34,8355
%-0.39
Altın 2.446,990
%0.44
Bist-100 9.878,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emekliler nasıl kredi alır'

Emekliler nasıl kredi alır'

Kredi almak isteyen emekliler için özellikle en önemli şans, emekli maaşlarının banka üzerinden sabit bir şekilde alınmasıdır. Bu açıdan kredi almak isteyen emeklilerin maaşlarını aldığı banka üzerinden yapacağı başvurularda sonuca ulaşması çok daha kolay olmaktadır.

  • Ege Postası
  • 19.08.2017 - 12:01

Emekliye faizsiz kredi herkesin yararlanmak istediği bir kredi olsa da benzer imkanlardan yararlanmak oldukça zordur, emekliye faizsiz kredi için http://www.kredinotlari.com/emekliye-faizsiz-kredi.html

Kişiler bankalar aracılığı ile yapacakları müracaatlar sonrasında kredi sağlayabilir. Kredilerde özellikle kişilerin gelir durumu oldukça önemli olduğu gibi bankalar maaş müşterilerine özel kampanyalar ve seçenekler sunmaktadır. Sadece emekli olan kişiler değil, maaşını herhangi bir banka üzerinden alan kişilerin bu bankaya yapacağı başvuruların olumlu sonuçlanması çok daha yüksek ihtimaldir. Bu açıdan kişilerin çok kolay bir şekilde kredi alabilmesi için bu detaylara dikkat etmesi ve maaş bankası üzerinden kredi müracaatını gerçekleştirmesi çok daha yararlı olacaktır. Bankalara yapılacak başvurularda özellikte maaş kartı banka tarafından bilindiğinden dolayı kredi işlemlerinde daha hızlı bir şekilde gelişme sağlanabilir. Üstelik kişilerin iyi bir sicile sahip olması ve maaş bankasına müracaat etmesi halinde faizsiz kredi noktasında şansı daha da artacaktır.

 

Maaş Bankasından Kredi Çekmek

Kredi çeken kişiler, kredi için otomatik ödeme talimatı vererek direk maaşlarından kredinin ödenmesini sağlayabilir. Böylece kredi geri ödemelerinde hiçbir gecikme olmayacağı gibi zamanında yapılacak ödemeler sayesinde kişilerin kredi notunda da yükselme yaşanacaktır. Bu açıdan hem kredi notunun daha iyi hale gelmesi hem de kişilerin kredi ihtiyacının daha kolay bir şekilde karşılanabilmesi adına emekli ya da çalışan kişilerin bankalar üzerinden işlem yapması önerilmektedir, kredi notu için www.kredinotlari.com sitesini inceleyin.

 

İlgili işlemler tüm bankalar için geçerli olmakla birlikte maaşın bir bankadan alınması banka üzerinden yapılacak işlemlerde kişilere farklı avantajlar sunmaktadır. Kişilerin özellikle Kredi ihtiyaçlarında çalışılan banka üzerinden başvuru yapılması gün içerisinde daha kolay kredi çıkarılmasını sağlar. Bireysel krediler de dahil belirli limitlere kadar emeklilere kredi verilmektedir. Yapılan son düzenlemeler ile kişilerin maaşlarının 10 katına kadar kredi çekebileceği belirtilirken özellikle bin lira maaş alan emeklilerin 10 bin TL’ye varan bireysel ihtiyaç kredisi alması söz konusu olmaktadır. Bu imkanlardan yararlanılması için kişilerin en yakın şubeye gitmesi, işlemlerini daha kolay ve kısa süre içerisinde yapılmasını sağlayacaktır. Üstelik isteyenler direk telefon ya da internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurusunu iletebilmektedir.

 

Kredi Notunuzu İhmal Etmeyin!

Kişilerin yapacağı başvurularda kredi notu da oldukça önemlidir. Zira kişilerin kredi alabilirlik yeterliliğinin olmaması halinde çeşitli sorunlar yaşanabilir. Bu tip sorunların yaşanmaması adına ise kişilerin mutlaka uygun bir nota sahip olması ve sicilinin kredi alabilmek adına yeterli seviyede bulunması gerekir. Böylece herhangi bir sorun yaşanmadan gerekli başvurular ile kredi sağlanabilir. Faiz oranları için ise farklı bankalardan teklif alınması uygun olur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.