Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emre Belözoğlu bu yüzden ifade vermiş

Emre Belözoğlu bu yüzden ifade vermiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın başlattığı operasyon genişliyor. Soruşturma kapsamında Başakşehir’in futbolcusu Emre Belözoğlu’nun ifadesi alındı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 13:36

Başakşehirli oyuncu, çete üyesi olduğu öne sürülen kişilerin telefon tapelerinde kendisine ucuza araç satmayı teklif etmesi nedeniyle ifadeye çağrıldı. İlerleyen saatlerde de ünlü teknik direktör Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen de ifade verecek.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlatılan operasyon genişletildi. Komutanlık yurda kaçak yollarla sokulan lüks araçları satın alan kişilerin tek tek ifadesine başvuruyor. Soruşturma kapsamında, eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen'in bilgi sahibi olarak ifadeleri alınıyor.

UCUZA ARAÇ TEKLİF ETMİŞLER

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, bilgi sahibi olarak eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen'in ifadesine başvurulmak üzere İstanbul İl Jandarma Komutanlığına çağrıldığı bildirildi. Maslak'taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesine davet edilen Belözoğlu, öğlen saatlerinde geldiği Jandarma'da ifade verdi. Çete üyesi olduğu öne sürülen kişilerin telefon tapelerinde Belözoğlu, Şen ve Havutçu'ya lüks araç satmayı teklif ettikleri ancak futbolcuların bu araçları satın almadıkları öğrenildi.  

21 LÜKS ARACA EL KONULDU

Öte yandan soruşturma kapsamında aralarında Futbolcu Ozan Tufan'ın aracının da bulunduğu 21 lüks araca el konuldu. Geçtiğimiz günlerde ifade veren Fenerbahçeli Futbolcu Ozan Tufan'ın da ifadesi ortaya çıktı. Ozan Tufan'ın ifadesinde söz konusu aracın yurda kaçak yollardan sokulan araç olduğu bilmediğini söylediği öğrenildi. Ozan Tufan'ın dosyadaki konumunun  'mağdur' olduğu da kaydedildi. 

ÖRGÜT LİDERİ OLMAKLA SUÇLANAN N.E. GÖZALTINDA 

Örgüt liderinin N.E.'nin de aralarında bulunduğu bir kısım şüphelilerin ise jandarmadaki işlemlerinin hala devam ettiği kaydedildi. İfadesi alınan şüphelilerin kısım kısım serbest bırakıldığı da ifade edildi. 
 
OLAYIN GEÇMİŞİ

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, yurda kaçak yollarla ve sahte belgelerle lüks araç soktuğu iddia edilen şebekeye yönelik 23 Mayıs Salı günü operasyon yapılmıştı.  Soruşturma dosyasında 101 kişi  'şüpheli' sıfatıyla yer almıştı. Fenerbahçeli Futbolcu Ozan Tufan da soruşturma kapsamında ifade vermiş, ardından serbest bırakılmıştı.  

Fenerbahçeli futbolcu gözaltına alındı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.