Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En kullanışlı bebek uyku setleri İlke Bebe'de...

En kullanışlı bebek uyku setleri İlke Bebe'de...

Bebeğinizin kaliteli ve güzel bir uyku uyuması için yüksek teknolojisi ve mondern çizgiler ile üretilen uyku setine ihtiyaç vardır.

  • Ege Postası
  • 25.12.2016 - 15:37

Bizde birbirinden kaliteli modellerini sizlerle buluşturuyoruz. Özenle seçip sunduğumuz bebek uyku setleri bebeğinizin deliksiz bir uyku uyumasına yardımcı olacaktır.

Bebeğinize uyku seti seçerken bazı özelliklerine dikkat etmeniz gerekir. Kaliteli ve antibakteriyel özellikte olması bebeğinizin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Bebek uyku setleri antibakteriyel özellikte olmalarının yanı sıra makine de yıkanabilir özellikte olmaları da annelere büyük kolaylık sağlar.. Farklı markalar olsa da uyku setlerinin içerisinde bulunan ürünler hemen hemen aynıdır. Uyku setinde yorgan, çarşaf, nevresim kılıfı, yan koruma, baş koruma, yastık, yastık kılıfı, süs yastık kılıfı bulunur. Baş ve yan korumalar sayesinde bebeğiniz olası darbelere karşı korunmuş olur. Çarşafın ve yastık kılıfının sentetik veya polyester içerikli olması bebeğinizin sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden bebek uyku setinin pamuklu olması dikkat edilmesi gereken özelliklerden biridir. Uyku seti seçiminde renk tercihi yaparken bebeğinizin gözlerini yormayacak, ona huzur verecek renklerde seçim yapmanız iyi olacaktır. Rengarenk veya parlak detaylar bebeğinizin uykuya dalma sürecini olumsuz yönde etkileyebilir. Birçok renk alternatifi ve model arasından bebeğinizin odasına ve oda aksesuarlarına uygun rengi bulacağınıza eminiz. En özel odalarından biri olan bebek odası için birbirinden sevimli ve güzel uyku seti modelleri seçerek bebek odasının mükemmel bir mekana dönüşmesini sağlayabilirsiniz.

İlke bebe olarak, bebeğinizin sağlığı ve hijyenini sizin kadar düşünerek lisanslı ve Sağlık bakanlığı onaylı ürünleri satışa sunduğumuzu bilmenizi isteriz.

Aybi Baby, Aymini, Aziz Bebe, Babi, Baby Home, Bambidoo, Belis, Bebbemini, Bebetto, Cotton Box gibi markaların birbirinden renkli, kaliteli, sağlıklı bebek uyku seti modellerini www. ‘da rahatlıkla bulabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz uyku seti modelinin üzerine tıklayarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.