Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En özel ürünler MODEKO'da olacak

En özel ürünler MODEKO'da olacak

MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Türkiye’nin en kapsamlı mobilya fuarı Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 1 Mart’da başlayacak.

  • Ege Postası
  • 24.02.2017 - 12:12

Dünyanın dört bir yanından alım heyetleri 5 gün sürecek sektörün Ege zirvesinde bir araya gelecek. Yerli ve yabancı binlerce sektör paydaşının MODEKO markası altında biraraya geldiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, katılımcıların en özel ürünleri ile Fuar İzmir’de olacaklarını söyledi.

Türkiye ve dünya mobilya modasına yön veren MODEKO İzmir Mobilya Fuarı bir kez daha kapılarını açmaya hazırlanıyor. 1-5 Mart tarihlerinde Fuar İzmir’de A ve B holleri olmak üzere toplam 40 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek organizasyon için katılımcılar titiz çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor. Çarpıcı tasarımların, göz alan renklerin yer aldığı organizasyonda, tatlı bir rekabet yaşanacak. Katılımcı 350 firma ulusal ve uluslararası pazarlara açılma ve rekabette rakiplerinin bir adım daha önünde olacaklar. Katılımcılar Klasik ve modern mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, Masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları, aydınlatma ekipmanları guruplarındaki ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

AVANTAJLAR  MODEKO’DA
Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin dikkatle takip ettiği MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nı 28. kez hiç ara vermeden gerçekleştirmenin haklı onurunu yaşadıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, 2017 mobilya trendlerinin Fuar İzmir’de gerçekleşecek MODEKO’da belirleneceğini söyledi. İşleyen, “Sektör paydaşlarının tek çatı altında buluşacağı organizasyonumuz katılımcılarımız ve ziyaretçilerimize büyük avantajlar sağlayacak" dedi. 

ULUSLARARASI SEKTÖR  BULUŞMASI
Efor Fuarcılık, sektörün hedef olarak belirlediği 50 ülkede çalışma gerçekleştirdi. Yunanistan, Avusturya, Azerbaycan, Kazakistan, Suudi Arabistan, Mısır, Ukrayna, Tunus, Ermenistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Bosna-Hersek, Umman, Lübnan, İran, Almanya, Belçika, İsveç, Arnavutluk, Pakistan, Filistin, İsrail, Gana, Libya, Fas, Kuala Lumpur,  Kuzey Afrika, Orta Doğu, Balkan ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere özellikle 32 faklı ülkeden alım heyeti düzeyinde sektör temsilcileri İzmir’de özel program kapsamında ağırlanacak. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Karabağlar Belediyesi, İzmir Mobilyacılar Odası ile sektörün önde gelen kuruluşları tarafından desteklenen organizasyon 5 gün sürecek.

KOLAY ULAŞIM
Efor Fuarcılık tarafından hedef olarak belirlenen illerde ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirecek. Kent içinden fuar alanına kolay ve konforlu bir ulaşım için özel servislerle ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacak. MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Fuar ilk dört gün 11.00-19.00 saatleri arasında son gün ise 18.00'a kadar ziyaret edilebilecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.