Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engellilerden Selvitopu'na teşekkür

Engellilerden Selvitopu'na teşekkür

Bizim Özürlüler Derneği, engellilerin ulaşımını kolaylaştırıcı çalışmalarının yanı sıra engellilere verdiği destekten ötürü Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür etti. Selvitopu’nu makamında ziyaret eden dernek yönetimi Başkan’a plaket takdim etti.

  • Ege Postası
  • 12.05.2017 - 10:29

Karabağlar'da sosyal belediyecilik anlayışıyla sivil toplum kuruluşlarına da destek veren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na, Bizim Özürlüler Derneği teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan’ın çalışmalarından memnunuz

Selvitopu'nu makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Murat Ulucan ve yönetim kurulu üyeleri,  Karabağlar Belediyesi'nin engellilere yönelik çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek,  Selvitopu’nun engellilerin ulaşımları için sağladığı araç desteğine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.  

Halkın yararına projeler

Karabağlar Belediyesi’nin almış olduğu engelli aracı ve ambulans sayesinde vatandaşların hastane ve resmi kurumlara rahatça ulaşım sağladığının altını çizen Ulucan, "Başkanımız her zaman bize sahip çıkıyor, bundan dolayı da çok memnunuz. Hayata geçirdiği sosyal projeleri de yakından takip ediyoruz. Her biri halkın yararına olan projeler. Bu doğrultuda kendisini destekliyor, her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.” Dedi.

İmkanlar ölçüsünde destek sürecek

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli vatandaşların da toplumun bir parçası olduğunu ve göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi. Başkan Selvitopu ayrıca, imkanlar ölçüsünde engelli vatandaşlarımıza her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Plaket takdim ettiler

Dernek Başkanı Murat Ulucan ve yönetim kurulu üyeleri,  desteklerinden ötürü Başkan Selvitopu'na plaket takdim ettiler ve çalışmalarında başarı dilediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.