Dolar 32,4804
%-0.18
Euro 34,9460
%0.34
Altın 2.435,430
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Bunları aranıza sızdırmayın

Erdoğan: Bunları aranıza sızdırmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’a geldi. Yarın Trabzonspor’un Akyazı Spor Kompleksi’nin açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimaninda kendisini karşılayan kalabalığa seslenerek, "Eylemler bizi yolumuzdan alıkoymayacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2016 - 11:35

Saat 22.35 sıralarında uçakla Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Ak Parti teşkilat başkanları ve vatandaşlar karşıladı. CumhurbaşkanıErdoğan, konaklayacağı otele gidişi öncesinde havalimanında kendisini karşılayanlara otobüsten seslendi. Terör eylemlerine değinen ve yarın yapılacak olan açılışla cevabın verileceğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Yarın Trabzon’da büyük bir açılış törenimiz var. Birçok açılış merasimini bu törende birleştireceğiz. ’Eylemler bizi yolumuzdan alıkoymayacak’ dediğimiz için buradayız. Yarın inşallah Trabzon’da Akyazı Spor Kompleksi’nin açılışında sizlerle bir arada olacağız. Ve tabi bir arada oluş bir cevap teşkil edecek. Ama şunu tüm kalbimle inanarak ve bilerek söylüyorum; bu millet çıktığı bu yolda yek vücuttur. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız."

Terörün bitirileceğini belirterek devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Onlar ister canlı bomba olsun, ister şu tür bomba olsun, bu tür bomba olsun. Onlar bitecek. Bu millet tarih boyunca hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse, bizler bu dar mevzide bunları rahatlıkla, Allah’ın izniyle halledeceğiz. Yeter ki siz aranıza bunları sızdırmayın. Geçenlerde de söyledim, şimdi de söylüyorum. Aman ha, nerede kim var, kimi biliyorsunuz hemen güvenlik teşkilatlarımıza bildirin. Çünkü bu sadece güvenlik teşkilatlarımızın görevi değil. Her mahalledeki muhtarlarımıza ve köylerdeki muhtarlarımıza söylüyorum. Kim senin mahallene taşınd? Köyüne kim taşınd? Bunu senden daha iyi biri bilir m? Bilmez. Dolayısıyla bunları hemen güvenlik teşkilatımıza bildireceksiniz. Ve bunları toplayıp alacağız. Ve bunu birlikte yapacağız. Hiç endişeniz olmasın" diyerek konuşmasını tamamladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geniş güvenlik önlemleri altında konaklayacağı otele gitti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.