Dolar 32,5895
%0.35
Euro 34,8030
%0.2
Altın 2.499,300
%0.6
Bist-100 9.453,00
%-0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’dan AK Parti teşkilatlarında yenileme sinyali

Erdoğan’dan AK Parti teşkilatlarında yenileme sinyali

Erdoğan, bu yıl sonuna kadar AK Parti teşkilatlarında ciddi bir yenilemeye gitmeyi hedeflediklerini belirterek, “ Bu olağanüstü büyük kongre ile birlikte il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilemeye gideceğiz. Ardından 6 aylık bir yol haritasını yine halkımızla paylaşacağız" dedi. Erdoğan'ın kongre konuşmasında iki kritik mesaj dikkat çekti

  • Ege Postası
  • 21.05.2017 - 16:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti 3.Olağanüstü Kongresindeki konuşmasında iki kritik mesaj da dikkat çekti. Erdoğan'ın "AK Parti vizyonuna uygun belediye başkanlarına ihtiyacımız var. Şehirlerine ve partimize yük olan değil şehirleri ve partimizi omuzlayan belediye başkanlarımızla yola devam edeceğiz" sözleri önümüzdeki yerel seçimlerde bazı belediye başkanlarının aday gösterilmeyeceği şeklinde yorumlandı.

Erdoğan konuşmasında şu sözleriyle de ayrıca teşkilatlarda büyük değişiklik mesajı verdi: "Bu olağanüstü kongreyle beraber iş, ilçe, belde teşkilatlarımızda bu yıl sonuna kadar süratle yenilenmeye gideceğiz. Ardından 6 aylık bir yol haritasını da halkımızla paylaşacağız." 

Erdoğan’dan AK Parti teşkilatlarında yenileme sinyali
Teşkilatlarda önemli yapılanma içerisine girileceğinin mesajını veren Erdoğan, “Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenilemeye gitmektir. İnşallah bu olağanüstü büyük kongre ile birlikte il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilemeye gideceğiz. Ardından 6 aylık bir yol haritasını yine halkımızla paylaşacağız. 18-25 yaş aralığındaki genç kadroların bugün nasıl ki bu listede yer alıyorsa inşallah il, ilçe, belde teşkilatlarında da 18-25 yaş aralığındaki gençlerimizin yer almasını istiyorum, bunu da buradan duyuruyorum. Demokraside ve ekonomide ülkemizin standartlarını çok daha yükseğe çıkaracak bir programı en kısa sürede detay olarak sizlerle paylaşacağız. Biz partimizin ismini ‘Adalet ve Kalkınma’ olarak rastgele belirlemedik. Biz Türkiye’nin geleceğini bu kavramlar üzerinde inşa etmek için yola çıktık ve işte bugünlere geldik. Bundan sonra aynı doğrultuda sürekli nefes tazeleyerek, sürekli kendimizi geliştirerek devam etmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.