Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan Baykal'a ziyaret

Erdoğan'dan Baykal'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde Deniz Baykal'ı tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, ziyarete ilişkin bilgi verdi.

  • Ege Postası
  • 16.10.2017 - 20:26

Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapıldı. Prof. İbiş, "Bilinci açık, bedeni güçlü. Her şeyi çok iyi hatırlıyor. Enfeksiyona karşı koruma altında" dedi. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Damar tıkanıklığın açılması nedeniyle Baykal'a anjiyo da yapılmıştı.

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal bu sabah Ankara'daki evinde rahatsızlandı. Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan Baykal'a üst solunum yolları enfeksiyonu teşhisi konuldu ve yoğun bakım servisine alındı. Damarının birinde pıhtı teşhis edilen Baykal'a anjiyo yapıldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, akşam saatlerinde Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Prof. İbiş özetle şöyle dedi:

Güç kaybında geriye dönüş görülüyor. Ayağı oldukça toparlandı. 48 saat yoğun bakımda olacak. İlk 48 saati, hele ki 24 saati yakından takip etmek gerekiyor. Bu süreç çok önemli. Buradaki bulgular ne kadar kalacağını belirleyecek. Olası komplikasyonlara karşı yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Bilinci açık, bedeni güçlü. Her şeyi çok iyi hatırlıyor. Enfeksiyona karşı koruma altında.

BAŞBAKAN GELDİĞİNDE DIŞARIDA GÖRECEK

Muayene eden hekimler dışında girilmesini istemiyoruz. Başbakan geldiğinde dışarıdan görecektir.

“RİSK YOKTUR DİYEMEYİZ”

Yoğun bakımdaki tüm hastaların durumunu kritik kabul edeceklerini belirten İbiş şöyle devam etti: “Deniz beyin bünyesi güçlü. Bilinci açık, bedeni güçlü. Her şeyi çok iyi hatırlıyor. Enfeksiyona karşı koruma altında. Üstesinden gelecektir. Risk yoktur diyemeyiz. En küçük risk de olsa göz önünde bulundurmak zorundayız.”

ERDOĞAN BAYKAL’I ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Deniz Baykal’ı tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti. İbiş, ziyarete ilişkin bilgi verdi.NE KONUŞTULAR'

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sonrası kameraların karşısına bir kez daha geçti.

İbiş, Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin şu bilgileri verdi:

Şifalar diledi. Hekimlerinden bilgi aldı ayrıldı. Gün boyu defalarca telefonla arayarak bilgi aldı. Danışmanları da bilgi alıyordu. inşallah güzel haberleri sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz.

Geçmiş olsun dedi. Sayın Baykal “sağol” karşılığını verdi. Kısa sürdü görüşme. Sayın baykal Gayet hakimdi. gerekli cevapları da verdi.”

TOMOĞRAFİSİ ÇEKİLECEK

İbiş, Deniz Baykal’ın tomoğrafisinin çekileceğini belirterek, “Birazdan tomoğrafiye alınacak. Rutin uygulama. Gün içinde yine yapılacakç. Tedavi devam ediyor” bilgisini verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.