Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan flaş 'tek tip elbise' açıklaması

Erdoğan'dan flaş 'tek tip elbise' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, FETÖ tutukluları için getirilmesi planlanan "tek tip elbise" ile ilgili önemli detaylar paylaştı.

  • Ege Postası
  • 05.08.2017 - 23:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sizler, 16  Nisan'daki duruşunuzla rahmetli Özal'ın 'büyük Türkiye' hayaline, başkanlık  sistemi hedefine de sahip çıkmış oldunuz.Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı oy  oranıyla bizi desteklemiş olan Malatya'nın şimdiden 2019'a hazır olduğunu  görüyorum." dedi. 

Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting  alanında düzenlenen, "Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin"  toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasına, "Malatya, 15 Temmuz darbe  girişimine karşı en yürekli, en cesur ve en kararlı duruşu gösteren  şehirlerimizden biriydi. Bu vesileyle 15 Temmuz gecesi vatanları, ezanları,  bayrakları, istiklalleri ve istikballeri uğruna ölümü göze alarak sokakları,  meydanları dolduran tüm Malatyalı kardeşlerime buradan bir kez daha teşekkür  ediyorum." sözleriyle başladı.

Erdoğan, ihanet girişiminin duyulduğu andan itibaren şehirdeki 2. Ordu  Karargahını ve 7. Jet Üssü'nü kuşatarak, buraların darbeciler tarafından  kullanılmasını engelleyen Malatyalıların, Battal Gazi'nin torunu olduklarını bir  kez daha ispatladıklarını söyledi.

16 Nisan halk oylamasında yüzde 70 gibi tarihi bir oy oranıyla "evet"  diyerek, anayasadeğişikliğini kabul eden, böylece yeni yönetim sistemine  geçtiğini gösteren Malatyalılara şükranlarını sunan Erdoğan, "Sizler, 16  Nisan'daki duruşunuzla rahmetli Özal'ın 'büyük Türkiye' hayaline, başkanlık  sistemi hedefine de sahip çıkmış oldunuz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı oy  oranıyla bizi desteklemiş olan Malatya'nın şimdiden 2019'a hazır olduğunu  görüyorum fakat 2019'da yüzde 70 Malatya da yetmez." ifadesini kullandı.

"Stadın hakkını vereceğine inanıyorum"

Cumhurbaşkanlığı döneminde dördüncü defa Malatya'ya gelmenin  memnuniyeti içinde olduğunu belirten Erdoğan, 2015 yılı Şubat ayında 239 milyon  liralık, 2016 yılı Mayıs ayında 460 milyon liralık ve 2017 yılı Şubat ayında da 1  milyar 162 milyon liralık eser ve hizmetin açılışını yaptıklarını, bugün de  çeşitli kamu kuruluşlarına ve belediyelere ait 375 milyon liralık eser ve  hizmetin toplu açılış törenini gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yapılan eserler hakkında bilgi veren Erdoğan, alandakilere, "120  milyon liralık bir yatırım olan 27 bin seyrici kapasiteli stadyumun açılışını  yapıyoruz. Size 27 bin kişilik stadı bugün açıyoruz, stat boş kalırsa yandınız,  ondan sonra kapıyı da kilitleriz. Dolduracaksınız ve Malatya'yı şanına yakışan  yere taşıyacaksınız. Bu stadyum, gerçekten Malatya'ya yakışan bir eser oldu.  Malatyasporumuzun oyunuyla, Malatyalıların da koltuklarını doldurmak suretiyle bu  stadın hakkını vereceğine inanıyorum. Uzun bir aranın ardından yeniden süper lige  çıkan Malatyasporun burada kalıcı olabilmesi için şehrin takımına sahip çıkması,  takımın da şehre layık olmak için canla başla mücadele etmesi gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan eserleri anımsatarak,  "Böylece büyükşehir belediyemizin 119 milyon liralık yatırımlarının resmi  açılışını yapmış oluyoruz. Toplam Malatyamıza 375 trilyon liralık hizmetin  hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz  ihanetine ortak olanlar şimdi mahkemelerde hesap veriyor. Yalan üstüne yalan.  Hakim diyor ki 'Kim bu'', 'Ben değilim.' diyor. Pantolonun aynı, gömleğin aynı...  ama şimdi bunlara tek tip elbiseyi getiriyoruz fakat bu tek tip elbise renk  olarak badem var ya badem, badem içinin koyusu bir renk olacak. İki tip olacak.  Bir tulum olacak, bir de ceket pantolon olacak. Bunların bir kısmı diyelim ki  darbeciler tulum giyecek, diğerleri de yani teröristler ceket pantolon giyecek.  Artık bundan sonra istedikleri gibi giyinip gelme yok. Bunlar bu şekilde tüm  dünyaya tanıtılacak." dedi. 

Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting  alanında düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl kayısı  hasadının durumunu sordu.

Vatandaşlardan olumlu yanıt alan Erdoğan, Türkiye'nin birçok yerinde  kayısıyı marka haline getirenin Malatya olduğunu ifade etti. Erdoğan, "Belki  haberi olmayanlar vardır. Buradan müjdeliyorum; Malatya kayısısı 7 Temmuz 2017  tarihinde Avrupa Birliği tarafından coğrafi işaret olarak tescillendi. Bundan  sonda dünyanın her yerinde Malatya kayısısı koruma altında. Yapılan tescille  birlikte buranın kayısısına Malatya dışında kimse sahip çıkamayacak." diye  konuştu.

Tescil işlemlerinin zamanında ve süratli bir şekilde yapılamaması  sebebiyle yoğurttan dönere kadar Türkiye'nin pek çok ürününe başka ülkelerin  sahip çıktığına dikkati çeken Erdoğan, bu açıdan kayısının tescili konusunda  atılan adımı çok önemli gördüğünü dile getirdi.

Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Malatya'da yakın bir zamanda  başlatacağı lisanslı depoculuk uygulamasının önemine işaret ederek, "Lisanslı  depoculuk üreticilerimize kuru kayısılarını en ideal şartlarda muhafaza etme  imkanı sağlayacak. Böylece kimse güvenli depo bulamadığı için ürününü erkenden ve  ucuz elden çıkarmak zorunda kalmayacak. Bu alavere dalaverecilere kayısınızı  vermeyin. Lisanslı depoculuğa verilen teşviklerden de Malatyalı kayısı  üreticilerimiz faydalanma imkanını elde edecek. Hani herkes altın arar ya  Malatya, altını ağaçta kayısı olarak zaten bulmuş durumda. Şimdi bunu en iyi  şekilde kullanma, tanıtma, pazarlama, marka değerini güçlendirme zamanıdır."  ifadesini kullandı.

"Bölücü örgütü, Suriye ve Irak'ta da asla rahat bırakmayacağız"

Türkiye olarak her yönden yoğun bir saldırı altında bulunulduğunu  belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güneyimizde bir terör devleti kurma çabaları  sürüyor. Sürekli ismi değiştirilen bir terör örgütü üzerinden ülkemizi kuşatmaya  çalışıyorlar. Bölücü örgüt yurt içinde de eskisine göre çok azalmış olmakla  birlikte zaman zaman eylemler yapabiliyor. İnşallah çok yakında bu örgütün yurt  içindeki faaliyetlerini tamamen çökertmiş olacağız. Bölücü örgütü, Suriye ve  Irak'ta da asla rahat bırakmayacağız." diye konuştu.

Erdoğan, bataklık kurutulmadan sivri sineklerden kurtulunamayacağını,  şu anda hem Türkiye hem de bölge için en büyük bataklığın Suriye ve Irak'taki  kaos ortamı olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ'tan PKK'ya kadar tüm terör örgütleri bu  bataklıktan besleniyor. Bölgedeki terörle mücadele faaliyetleri uluslararası  güçlerin çekişme arenasına dönmüş durumda. Terör örgütleri bahanesiyle her güç  kendi etki alanını mümkün olduğu kadar genişletmenin gayreti içinde." dedi.

"Bunlar bu şekilde tüm dünyaya tanıtılacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu oyunu bozabilecek tek ülkenin Türkiye  olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizi saf dışı bırakamayacaklarını gördükleri için başımıza yeni  dertler açmaya çalışıyorlar. FETÖ ihanet çetesinin 15 Temmuz darbe girişimini bu  gelişmelerden bağımsız görmemek lazım. Bu alçaklar eliyle ülkemize diz  çöktürebileceklerini sandılar. Hamdolsun milletimizle birlikte bu girişimi boşa  çıkardık.

15 Temmuz ihanetine ortak olanlar şimdi mahkemelerde hesap veriyor.  Yalan üstüne yalan. Hakim diyor ki 'Kim bu'', 'Ben değilim.' diyor. Pantolonun  aynı, gömleğin aynı... ama şimdi bunlara tek tip elbiseyi getiriyoruz fakat bu  tek tip elbise renk olarak badem var ya badem, badem içinin koyusu bir renk  olacak. İki tip olacak. Bir tulum olacak, bir de ceket pantolon olacak. Bunların  bir kısmı diyelim ki darbeciler tulum giyecek, diğerleri de yani teröristler  ceket pantolon giyecek. Artık bundan sonra istedikleri gibi giyinip gelme yok.  Bunlar bu şekilde tüm dünyaya tanıtılacak."

"Duruşmalarda soytarılık yapıyorlar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hainlerin en iyi bildikleri şeyi yaptığına,  sürekli yalanla, inkarla, takiyyeyle kendilerince bir taktik uyguladıklarına  işaret ederek, "Artık mızrak çuvala sığmaz. Bunların ihaneti, ellerine bulaşan  kan, yüzlerine bulaşan kara leke açıkça ortadadır. Mahkemeler bu hakikatlere göre  kararlarını vereceklerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, şunları kaydetti:

 "Duruşmalarda soytarılık yapıyorlar. Yaptıkları ihanetin, işledikleri  cinayetlerin karşılığı olan cezaları alıp hapishanelerde, tutuklu değil hükümlü  olarak gittiklerinde, gerçeğin soğuk yüzüyle tanışacaklar. Gittikleri yerde artık  pişmanlık da fayda etmeyecek.  Bugün hala onlara el altından moral ve belki de  destek verenler yakında emin olun birer birer ortadan kaybolacaklar. İşte o zaman  şimdi mahkemelerde şov yapan bu hainler göreceksiniz acı akıbetleriyle baş başa  kalacaklar. Üzüntüm odur ki kendileriyle birlikte ailelerinin de mahvına bunlar  yol açacaklar. Dört duvar arasında çürürken bütün bunları düşünecek çok zamanları  olacak. Darbeyi milletimizin gücüyle engelleyen Türkiye, darbecilerin cezalarını  da hukuk devleti sınırları dahilinde verecektir."

"Bu eşkıyalara acımayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak bu süreci hata yapmadan  tamamlamak mecburiyetindeyiz. Hainlerin tüm hazırlıklarını, iplerini ellerinde  tutanlara göre yaptıklarını biliyoruz. Süreci dikkatli bir şekilde yöneterek  Allah'ın izniyle onlara bu fırsatı da vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Ünlü Şair Sadi Şirazi'nin "Kim yol kesen eşkıyaya acırsa, kervanı asıl  vuran odur." sözlerini anımsatan Erdoğan, "Bu eşkıyalara acımayacağız. Acıyanlara  da izin vermeyeceğiz. Bununla birlikte sabırlı olmak mecburiyetindeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fırat Kalkanı  Harekatı ile Suriye'deki terör oluşumu projesinin kalbine soktuğumuz hançeri,  yeni hamlelerle genişletmekte kararlıyız. Çok yakında bu konuda yeni ve önemli  adımlarımız olacak." dedi. 

Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye binası yanında bulunan miting  alanında düzenlenen, "Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin  Toplu Açılış Töreni"nde vatandaşlara hitap etti.

Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın "Hak şerleri hayr eyler, zannetme ki gayr  eyler, Arif anı seyr eyler, Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler."  dizelerini anımsatan Erdoğan, hem terör örgütleri hem de ekonomik tehditlerle  yürütülen saldırılara rağmen Türkiye'nin her geçen gün daha da güçlenerek yoluna  devam ettiğini söyledi.

Rüzgar enerjisi santralleriyle ilgili bir ihale yapıldığını hatırlatan  Erdoğan, "8 dünya ülkesi, bunların 4 tanesi Alman, Türk firmalarıyla ortak  ihalelere girdiler. Bu ihalelerin sonunda dünyada bir rekor oldu. Ondan kısa bir  süre önce güneş enerjisinde de başarılı bir ihale oldu. Bu, elektrik enerjisi  fiyatlarının yakın bir zamanda düşeceğinin sinyalidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

 "Fırat Kalkanı Harekatı ile Suriye'deki terör oluşumu projesinin  kalbine soktuğumuz hançeri, yeni hamlelerle genişletmekte kararlıyız. Çok yakında  bu konuda yeni ve önemli adımlarımız olacak. Suriye'deki meselenin bir terör  örgütü ile mücadele sınırlarının çok ötesine taştığı artık açıkça ortadadır.  Suriye'de etkisiz hale getirilen terörist sayısından 50 kat, 100 kat daha fazla  sivil ölüm yaşanıyor olmasını kimse izah edemez. Bu katliama 'dur' demek,  insanlığın ortak görevidir. Biz, üzerimize düşenleri yaptık, yapıyoruz,  yapacağız. İstiklalimize ve istikbalimize yönelik senaryoları bozmanın bedelini  kendi topraklarımızda ödemektense Suriye ve Irak'ta ödemeyi tercih ederiz.  Buralarda yaşayan kardeşlerimizin, masumların, mağdurların feryatlarına kulak  tıkama hakkına da sahip değiliz."

"Muhacirler var, ensar var, biz ensar olmaya talibiz"

"Türkiye'deki 3 milyon Suriyeliyi tartışanların asıl aynı durumun  kendi başımıza gelmesi halinde karşılaşacağımız felaketi hesaplaması lazım."  diyen Erdoğan, alanda "Recep Tayyip Erdoğan" adında Suriyeli bir çocuk ile  tanıştığını belirterek, "Annesi de orada ve şimdi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı.  Dört çocuğundan bir tanesi." dedi.

Erdoğan, "Muhacirler var, ensar var, biz ensar olmaya talibiz.  Muhacirlere de gönlümüzü açtık ve onları kucaklayacak kadar bizde gönül  zenginliği var. Suriye'de bu süreç böyle devam etmeyecek. FETÖ ihanetini nasıl  başarısızlığa uğrattıysak, bu mücadelemizi durdurmak veya rayından çıkartmak için  atılabilecek diğer adımları da akamete uğratacak güce ve inanca sahibiz." diye  konuştu.

"Herkes emin olsun ki biz burada olacağız"

Kendilerini dev aynasında görenlerin, yarın nerede, ne durumda  olacaklarının bilinemeyeceğini ifade eden Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Herkes emin olsun ki biz burada olacağız. Bunun için ne diyoru? Tek  millet. Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Gürcü'süyle, Abazası'yla,  Romanı'yla, Boşnağı'yla, Arnavutu'yla, 80 milyon tek millet. Şüphe var m? İki,  tek bayrak, işte bayrak. Rengi şehidimizin kanının rengi, hilal bağımsızlığımızın  ifadesi, yıldız şehitlerimizin ta kendisi. Tek bayrak, eşi benzeri olamaz. Üç,  'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa  vatandır.' Tek vatan, 780 bin kilometrekareyle tek vatan. Bunu kimse bölemez,  bölmeye de gücü yetmez. Bölmeye gayret edenler şimdi nered? Kimi yurt dışında,  kimi cezaevlerinde, kimisi dağlarda. Güvenlik güçlerimiz bunları inlerine kadar  kovalıyor m? Kovalamaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam. Milletimizin  huzurunu kaçıramayacaklar. Bu vatanımızı bölmek isteyenlerin akıbeti bilsinler ki  karanlıktır."

Dördüncü başlığı "tek devlet" olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  devlet içinde devlete asla müsamaha göstermeyeceklerini vurguladı.

"Kainatın imamıymış. Ne imamı ya'"

"Bu devlet Türkiye Cumhuriyeti devletidir." diyen Erdoğan, şöyle  konuştu:

"Devletimiz içinde devlet kurmak isteyenleri biliyoruz, işte birisi  Pensilvanya'ya gitmiş. Orada. Gelsene, niye gelemiyorsu? Niye oralara  sığınıyorsun. Aldın yanına bütün alçakları, onlarla beraber sana 400 dönüm arazi  tahsis ettiler, oradan dünyaya hükmetmeye çalışıyorsun. Kainatın imamıymış. Ne  imamı ya, ne imam? Bir kısmını da nereye gönderdiler' Almanya'ya. Bir kısmı da  Almanya'da, Avrupa'da. Almanlarla da araları iyi. Bir kısmı Hollanda'da. Bir  kısmı Belçika'da. Hepsi birleştiler, bütünleştiler ve şimdi Tayyip Erdoğan'a  oralardan meydan okuyorlar. Hepiniz toptan gelin. Bizim Rabbimizden başka hiçbir  güce borcumuz yok. Onun için de hiçbir gücün önünde eğilmedik. Sadece rükuda  Allah'ın huzurunda eğildik, o kadar. Onun için de tek devlet noktasında zaten  hassasiyetimiz bellidir, o da Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Onun dışında  lafügüzaftır. Onun için kimse bize bir şeyler uydurmaya gayret etmesin. Kusura  bakmasınlar."

Son yıllarda yaşanan sıkıntıların ekonomide, büyümede, ihracatta,  yatırımda, turizmde, istihdamda olumsuz yansımalarının olduğunu belirten Erdoğan,  Türkiye'yi terörle, bölgesel krizlerle alt edemeyenlerin, "acaba ekonomide netice  alabilir miyiz'" diyerek ellerini ovuşturduklarını dile getirdi.

"Pek çok ülkede olmayan bir büyümeyi geçen yıl sağladık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamdolsun ekonomideki sıkıntılı süreci geride  bırakmaya başladık. Turizm, ihracat canlanıyor ve yüzde 2,9 gibi pek çok ülkede  olmayan bir büyümeyi geçen yıl sağladık." dedi. 

Bu yılın ilk çeyreğinde ise yüzde 5 büyüme oranına ulaştıklarını ifade  eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin gerçek potansiyeline doğru yürüdüğünü  vurguladı.

İhracatta da güzel haberler geldiğini bildiren Erdoğan, en son Temmuz  ayında yıllık ihracatın yeniden 150 milyar doları aştığını söyledi.

Yılın 7 aylık dönemindeki ihracat artışının da bir önceki yıla göre  yüzde 11'e yaklaştığına işaret eden Erdoğan, turizmde de hızlı bir toparlanma  sürecine girildiğini kaydetti.

Bu yılın ilk yarısında yüzde 14'ün üzerinde yabancı ziyaretçi artışı  sağlandığını bildiren Erdoğan, temmuz ve ağustosta bu oranların çok daha  yükseleceğinin görüldüğünü aktardı.

"İşsizlik oranı düşüyor, enflasyonda tek haneli rakama düştük"

Yatırımların da kimi batılı ülkelerin gayretlerine rağmen hızla  arttığını söyleyen Erdoğan, "İşte rüzgar enerjisini söyledim. Uluslararası  yatırımcıların ülkemize olan ilgisinde gözle görülür bir artış var. İşsizlik  oranı düşüyor, enflasyonda tek haneli rakama düştük. Her alanda verilen  teşvikler, adeta bir can suyu gibi ekonomide yeniden çarkların dönmesini  sağladı." dedi. 

Girişimcilerin, esnafın ve sanayicinin geleceğe güvenle bakmaya  başladığına vurgu yapan Erdoğan, 2019'da yapılacak seçimlere kadar Türkiye'nin  yeniden eski ritminin de üzerinde bir yükseliş trendine kavuşacağını  söyledi. 

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hemşehriniz, değerli dostum Erman Bey, Rönesans, İstanbul'da dev bir  şehirhastanesi yapıyor. Japonlarla bir kredi anlaşması yaptılar. Yaklaşık 1,5  milyar dolar. Bak şimdi bu hastane 36 ayda bitecek. 2 bin 500 yataklı dev bir  şehir hastanesi. Japon işte, hemşehriniz, değerli dostum Erman Bey'e inandı,  güvendi, bu krediyi verdi ve Türkiye'ye giriyor. Türkiye bak nereden nereye  geliyor. Milletimin her bir ferdine seslenmek istiyorum; ülkenize güvenin,  devletinize sahip çıkın, geleceğinize sımsıkı sarılın. Terör örgütlerine kök  söktüren, bölgede üzerine oynanan oyunları birer birer bozan Türkiye, 2023  hedeflerine mutlaka ulaşacak, oradan aldığı güçle 2053 ve 2071 vizyonlarını  hayata geçirecektir. Biz milletimizle birlikte buna inanıyoruz, inandığımız için  güçlüyüz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

Notlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, havaalanından şehir  merkezine seyir halindeyken bir grup atlı, havaalanı kavşağında Erdoğan'ı  karşıladı.

Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik İhtisas Kulübü üyeleri tarafından  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunulurken, kulüp üyeleri atlarla  bir süre Cumhurbaşkanlığı otobüsüne eskortluk yaptı.

Tören alanına Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle gelen Cumhurbaşkanı  Erdoğan, protokoldeki yerine oturduktan sonra, ismi "Recep Tayyip" olan küçük bir  çocuğu kucağına alarak sevdi. Daha sonra yerinden kalkan Erdoğan, yanına gittiği  çocuğun annesiyle bir süre konuştu.

Erdoğan, özel harekat üniforması giyen bir çocukla da sohbet etti.

Toplu açılış töreninde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bölge  milletvekilleri ile AK Parti teşkilatı üyeleri de hazır bulundu.

Konuşmalar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Stadyumu'nun  açılışını yaptı. Erdoğan, statta bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a  video konferansla bağlandı.

Bakan Bak, stadyumun inşasında emeği geçenlere teşekkürlerini  ileterek, Malatyaspor'a yeni sezonda başarılar diledi.

Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle, Malatya Stadyumu ve yapımı  tamamlanan 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.