Dolar 32,4967
%0.26
Euro 34,5773
%0.24
Altın 2.493,140
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan 'yeni devlet' açıklaması

Erdoğan'dan 'yeni devlet' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti eski MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın, “Yeni bir devlet kuruyoruz” sözleriyle ilgili olarak "Bizim Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka hiçbir devletimiz yoktur. Kim ne derse desin hepsi hikaye" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 07.08.2017 - 18:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır' diyen eski AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Ayhan Oğan hakkında açıklama yaptı. 

Erdoğan: Defolu kişilerle mücadeleyi yürütemeyiz

ERDOĞAN: KİM NE DERSE DESİN

Erdoğan, Rize'de yaptığı konuşmada  "Bu dörtlü AK Parti'nin manifestosudur. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bizim Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka hiç bir devletimiz yoktur. Kim ne derse desi? Hepsi hikâye. Ben size partinin genel başkanı aynı zamanda Cumhurbaşkanı olarak manifestomu söylüyorum. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti devletimizi çok daha güçlü hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bunu da başaracağız." diye konuştu.

BAHÇELİ DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Neymiş, “15 Temmuz’dan sonra yeni bir devlet kuruluyormuş. Başka, “beğensek de beğenmesek de kurucusu Sayın Erdoğan’mış. 16 Nisan halk oylamasından önce, Cumhurbaşkanı’nın bir başdanışmanı “halk kendi devletini kurmak için adım atıyor” demişti, hatırladınız m? Elbette bu vahim iddialara Sayın Cumhurbaşkanı’nın öncelikle cevap vermesi en doğru ve akılcı olanıdır. Nitekim devletin başı bellidir" diyerek Erdoğan'ı açıklama yapmaya davet etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.