Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu yine İzmir üzerinden hedef aldı

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu yine İzmir üzerinden hedef aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda yine İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde günlerce işçiler grev yaptılar, onların hak arayışındaki adaleti nereye koyacaksın, bay Kılıçdaroğlu."sözleri ile CHP liderine yüklendi Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu yine İzmir üzerinden hedef aldı!

  • Ege Postası
  • 13.08.2017 - 22:50

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasından tartışmalar her geçen gün giderek sertleşiyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son günlerde yaptığı açıklamalara Erdoğan jet yanıt veriyor.

KUMPASIN ARKADINDAN BUGÜNKÜ İKTİFAR VARDI!

Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’deki CHP'li Belediye Başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi. Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Yereldeki hedefi CHP'li belediyelerdi. İzmir, Eskişehir belediyesine baskınlar yapıldı. Sandılar ki bir şeyler bulacaklar diye. Onların arkasında bugünkü iktidar vardı. O aramayı yapanların tamamı şu anda hapisteler. Bizim belediye başkanlarımız sokaklarda, caddelerde vatandaşla selamlaşıyorlar. Ve bu belediye başkanları Kentlerini ranta teslim etmediler” diyerek iktidarın CHP'li belediyeler üzrinde bakı yaptığını iddia etmişti.

ERDOĞAN'DAN JET YANIT GELMİŞTİ

 Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından sonra  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde Kılıçdaroğlu'na  "Türkiye’de adalet yokmuş, özgürlük yokmuş. Hala sözde adalet derken, senin İzmir Büyükşehir Belediyende grevler var. Orada işçiler adalet arıyor, sen orayı bir hallet de ondan sonra adaleti konuşalım" diyerek İzmir Büyükşehir belediyesi üzerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt vermişti.

BÜYÜKŞEHİR ÜZERİNDEN KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda yine İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslendi.  Erdoğan,"İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde günlerce işçiler grev yaptılar, onların hak arayışındaki adaleti nereye koyacaksın, bay Kılıçdaroğlu. "sözleri ile  İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden CHP liderine yüklendi.

İki başkana Kılıçdaroğlu övgüsü Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Yazıklar olsun

SESSİZ KALMAYIZ, KİMSE KUSURA BAKMASIN

Şişli'yi İstanbul'da çöpler istila etti. Çöplükten geçilemez hale gelen, onlara yönelik sözde adalet yürüyüşü yapan sen, onların adalet arayışına niye cevap vermedin. Bunların derdi başka. Halen ülkesinin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile konunun kendisine kadar ulaşmasına endişe ettiği için şimdiden suyu bulandırmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın. Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım taktirde açıklamalarda bulunacağım diyor içerideki zat. Bütün bunlar FETÖ taktiğidir. Sessiz kalmayız, kimse kusura bakmasın. Hiçbir siyasi veya bireysel çıkar böyle bir ihaneti mazur gösteremez. Genel başkanı böyle yapınca milletvekili durur m? Eski belediye başkanı olan kişi 15 Temmuz'la ilgili öyle laflar söylüyor ki, FETÖ'cülerin kendileri bile bu kadarına cesaret edemiyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.