Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ESHOT otobüsünde iğrenç olay

ESHOT otobüsünde iğrenç olay

İzmir’de, Limontepe-Konak seferi yapan ESHOT otobüsünde bir yolcu, elinde oynar gibi yaptığı cep telefonuyla genç kızların ve kadınların fotoğraf ve görüntülerini çekerken yakalandı. Kadınların durumu fark etmesi üzerine polis çağrıldı. Şahıs gözaltına alındı. Gizli gizli çekti

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 12:20

EGEPOSTASI – Belediye otobüslerinde, kadınlara yönelik taciz olaylarına önceki gün yenisi eklendi. 587 numaralı, Limontepe-Konak seferini yapan otobüste bir erkek yolcu, kadınların görüntülerini gizli gizli çekince ortalık karıştı.

Otobüs yolcularından 40 yaşında bir erkek, elinde oynar gibi yaptığı cep telefonuyla genç kızlarla kadınların görüntü ve fotoğraflarını çekmeye başladı. Bazı yolcular durumu fark ederek, adamdan telefonunu istedi. Yolcu telefonunu vermemekte direnince tartışma çıktı. Otobüs karıştı, şoförün “Serbest bırakalım, mahalle gençleri ona gereğini yapar” dediği duyuldu. Ancak yolcular polis çağrılmasında ısrar etti. Bunun üzerine polis çağrıldı, incelenen telefonda, kimi tesettürlü genç kız ve kadınların görüntü ve fotoğrafları bulundu. Çocuk yuvasında çalıştığı öğrenilen şahıs gözaltına alındı. Otobüsteki tartışma anı, sosyal medyada yayınlanınca binlerce kez görüntülendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.