Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ESİAD'da Fadıl Sivri dönemi

ESİAD'da Fadıl Sivri dönemi

Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güçlü görevi yeni başkan Fadıl Sivri'ye devretti.

  • Ege Postası
  • 08.04.2017 - 11:41

ESİAD, 20'inci Olağan Genel Kurulu toplantısı Swissotel Büyük Efes'te yapıldı. ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güçlü üç yıllık görev süresinin ardından koltuğu Fadıl Sivri'ye teslim etti. Sivri, ESİAD 12. Dönem Yönetim Kurulu olarak enerji ve tecrübeyi birlikte harmanladıklarını belirterek, "Her kurumda olması gerektiği gibi bizim de yeni çabaların içerisine girip farklı ve sivil topluma değer katan projeler gerçekleştirmek en önemli hedefimizdir" dedi. Üyeler tarafından oybirliği ile seçilen Sivri yaptığı teşekkür konuşmasında, 3 dönem boyunca beraber çalıştığı tüm geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ederek, hızla değişen gündem içerisinde sivil toplumcu çalışmaların öneminin giderek arttığını vurguladı.

Sivri, "Genç arkadaşlarımızdan ve deneyimlerinde çok önde olan ağabeylerimizden oluşan bir yönetim kurulu tasarladık. Enerji ile tecrübeyi bir araya getirmek istedik. Üst örgütlenmelerimiz BASİFED ve TÜRKONFED ile ilişkileri her zaman olduğu gibi kuvvetli tutmak arzusundayız. Önümüzde önemli bir gün var. O günün sonucu ne olursa olsun ESİAD olarak biz demokratik, laik, insan hakları ve özgürlüklerini savunan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gerekli önemi veren ve bu doğrultuda faaliyetler gösteren bir çizgide olacağız. Sizleri bugün burada gördüğümüz gibi yeni dönem etkinliklerimizde de görmek istiyoruz" diye konuştu.

ESİAD'da Fadıl Sivri başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Başkan Vekili Cemal Elmasoğlu, Başkan Vekili Mehmet Salih Özen, Muhasip Üye Muhittin Bilget ve diğer üyeler Cem Heris, Dr. Faruk Güler, Ahmet Kadıoğlu, Günseli Ünlütürk, Dr. Mehmet Aktaş, Mustafa Karabağlı, Av. Yücel Öztürk'ten oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.