Dolar 32,4317
%0.06
Euro 34,4529
%-0.12
Altın 2.485,970
%0.11
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşini baltayla öldürdü

Eşini baltayla öldürdü

Manisa'nın Soma ilçesi'nde, 66 yaşındaki Nurettin Akkuş, tartıştığı eşi 55 yaşındaki Cennet Akkuş'u baltayla öldürdü.

  • Ege Postası
  • 09.10.2017 - 06:42

Olay, saat 19.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Özbey Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Nurettin Akkuş, ikinci eşi olduğu öğrenilen Cennet Akkuş ile bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nurettin Akkuş, eşi Akkuş'a evinin mutfağında baltayla saldırarak buynundan ve vücudunun ceşitli bölgelerinden yaraladı. Komşularının durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadının olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Nurettin Akkuş, olaydan sonra polise teslim olurken, çiftin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Cennet Akkuş'un cesedi, Soma İlçe Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.  

TOPRAĞA VERİLDİ

Eşi tarafından öldürülen 55 yaşındaki Cennet Akkuş'un cenazesi ise Soma Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze nakil aracıyla Büyük Laleli Camii'ne getirilen Akkuş'un cenaze törenine, yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı. Öğleleyin kızılan cenaze namazının ardından Akkuş, gözyaşları içinde Soma Belediye Mezarlığı'na toprağa verildi.

TUTUKLANDI

37 yıllık eşi, 55 yaşındaki Cennet Akkuş'u balta ile öldüren 66 yaşındaki Nurettin Akkuş, adliyeye sevk edildi. Akkuş, Adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilerin soruları üzerine, "Pişmanım, keşke yapmasaydım" dedi. Dün  saat 19.30 sıralarında Nurettin Akkuş, eşi annesi Cennet Akkuş ile  Atatürk Mahallesi, Özbey Sokak'taki evlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Nurettin Akkuş, mutfaktan aldığı baltayla saldırdığı eşini, boynu ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Eşinin ve kendisinin ilk evliliklerinden 1'i üvey 4 çocuğu bulunan Cennet Akkuş, kanlar içinde yere yığılırken, Nurettin Akkuş, '155 Polis İmdat' ihbar hattını arayıp, durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, kanlar içinde yatan Akkuş'un öldüğünü belirledi. Cennet Akkuş'un cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemeleri ardından Soma Beşyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Nurettin Akkuş, suç aleti balta ile gözaltına alındı. Biri kendisinin ilk evliliğinden, diğer üçü ise eşinin ilk evliliğinden olan 4 çocuk babası Akkuş, polisteki ifadesinde, "Akşam yemeği yiyorduk. Cennet, o esnada gereksiz bir tartışma çıkarttı. Tartışma büyüdü. Sinirlenip, öfkeyle mutfaktaki baltayı alıp, korkutmak istedim. Baltayla, boynuna vurdum. Ardından, kendisini kanlar içinde gördüm. Korkup, polisi aradım" dediği belirtildi. 

Nurettin Akkuş, polisteki işlemlerinin ardından bugün öğlen adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Eşini neden öldürdü? Pişman mısın'" soruları üzerine, "Pişmanım, keşke yapmasaydım" diye karşılık verdi. Akkuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.