Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski eş cinayetinde klasik savunma: 'Pişmanım'

Eski eş cinayetinde klasik savunma: 'Pişmanım'

Gaziemir ilçesinde Esen Yaman'ı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla hakkında müebbet hapis cezası istenen sanık ile onu azmettirdiği öne sürülen maktulün eski eşinin yargılanmasına devam edildi.

  • Ege Postası
  • 26.09.2017 - 13:48

İzmir'in Gaziemir ilçesinde tartıştığı Esen Yaman'ı tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında müebbet hapis cezası istenen sanık ile onu azmettirdiği ileri sürülen maktulün eski eşinin yargılanmasına devam edildi.

İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Serkan G. maktulün eski eşi tutuksuz sanık Şevket B. ile tarafların avukatları katıldı. 

Mahkeme heyeti, başka bir suçtan tutuklu olan sanık Şevket B'nin cezaevindeki görüşmelerinin yazıya dökümünün yapılması için söz konusu CD'lere ilişkin bilirkişinin raporu henüz hazırlayamadığını ve ek süre istediğini bildirdi. 

Tutuklu sanık Serkan G. savunmasında, olaydan pişman olduğunu ifade etti. 

Sanık Şevket B'nin avukatı Barış Akyol, "Bize göre müvekkilimin olayla ilgili olmadığı kanıtlanmıştır, dolayısıyla tutuklanmasına gerek yoktur." ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, bilirkişiye süre verilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına, tutuksuz sanık Şevket B'nin bulunduğu cezaevinden açık cezaevine geçmesi ve tahliye olma ihtimali bulunduğu için yurtdışına çıkış yasağı konulmasına karar vererek duruşmayı erteledi. 

OLAY

Gaziemir ilçesinde yaşayan Esen Yaman, 9 Eylül 2016'da apartman girişinde tartıştığı Serkan G. tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştü. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.