Dolar 32,5044
%0.18
Euro 34,7458
%0.07
Altın 2.491,990
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eskişehirspor istedi Altınordu Murat'i geri gönderdi

Eskişehirspor istedi Altınordu Murat'i geri gönderdi

Yeni sezon öncesi Arif, Yusuf Abdioğlu, Sinan, Hasan Kabze gibi önemli oyuncularla yollarını ayıran Altınordu transferde şu ana kadar sadece Eskişehirsporlu Murat Uçar'ı renklerine bağlarken, resmi sözleşme imzaladığı bu futbolcudan da vazgeçmek zorunda kaldı.

  • Ege Postası
  • 20.07.2017 - 13:12

Transfer yasağını kaldıramayan Eskişehirspor yönetimi, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı arayarak mevcut kadroyu koruyamamaları halinde yeni sezonda büyük sıkıntı yaşayacaklarını belirtip, Murat'ın transferinden vazgeçmelerini istedi. Rakiplerini zor durumda bırakmak istemeyen Özkan, Erzurum kampına katılıp takımla 10 gün antrenman yapan 26 yaşındaki futbolcunun mukavelesini yırtıp, kulübüne dönmesini sağladı.

Eskişehirspor yönetimi, Altınordu'nun yanı sıra Ofoedu ile anlaşan Elazığspor ve Kaan Kanak'ı renklerine bağlayan Evkur Yeni Malatyaspor kulüplerinden de iki futbolcuyu geri göndermelerini istedi. Elazığ ve Evkur Yeni Malatyaspor yönetimleri bu ricayı kırmayıp, söz konusu oyuncuların transferinden vazgeçti. Bu gelişmelerin ardından Eskişehirspor yönetimi, resmi sitesinden bir açıklama yayınlayarak her üç kulübe de teşekkür etti.

Altınordulu yönetici ve teknik adamlar ise, hiçbir transferin iki büyük camianın dostuluğundan önemli olmadığını belirterek, "Eskişehirspor gibi Türk futbolunun en önemli kulüplerinden birine zor günlerinde yardımcı olmak bizim için bir görevdir. Bundan sonra da her türlü desteğe hazırız" diye konuştu.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Erzurum kampını tamamlayan Altınordu İzmir'e dönerken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Geçen sezon ligi nasıl yüksek bir ivmeyle bitirdiysek, bıraktığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Erzurum kampının bu açıdan mükemmel geçtiğini vurgulayan Eroğlu, "Atiker Konyaspor ve Aytemiz Alanyaspor maçları, bize bu sinyalleri net olarak verdi. Tempomuz yüksek, isteğimiz üst düzeyde. Küçük dokunuşlarla lige eksiksiz gireceğiz" diye konuştu.

Üçüncü etap çalışma dönemini İzmir'de geçireceklerini kaydeden teknik adam, "Özellikle lig ayarında hazırlık karşılaşmaları oynayıp mevcut durumumuzu korumak ve yükseltmek istiyoruz. Lige kadar olan süreçte transfer de yapacağız. Temel kriterimiz; gelecek oyuncunun ekibimize hem saha içinde hem de saha dışında ağabeylik yapabilmesidir. Kısa süre sonra bu konudaki adımlarımız netleşecek" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.