Dolar 32,3811
%0.2
Euro 35,0555
%-0.03
Altın 2.325,860
%0.23
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Esrarengiz hareket’e Alper’den sert tepki!

‘Esrarengiz hareket’e Alper’den sert tepki!

Geçtiğimiz hafta hem ilçe başkanlığı hem de Belediye Başkanı’nı hedef alan korsan bildiriye karşı açıklama yapan İlçe Başkanı Cemalettin Alper bugün bazı basın-yayın organlarında çıkan “disipline verilecek” haberlerine karşı açıklama yaptı.  Alper, “Bu açıklamayı yapan arkadaşlar kim biz bilmiyoruz, bilen varsa bize söylesin. Bayraklı’da bir tek halk hareketi vardır, o da Cumhuriyet Halk Partisi hareketidir” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.10.2017 - 13:30

EGEPOSTASI-  CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Delege seçimlerinde muhalefetin kaybettiği Bayraklı’da kendilerini “Bayraklı Halk Hareketi” olarak adlandıran kişi ya da kişilerin hem şahsımla hem de belediye başkanımızla ilgili aylardan beri ortaya attıkları “yalan ve iftiraya” varan korsan bildiri dağıtmaları ve mesaj atmaları üzerine basın açıklaması yapmıştım.  Bugün bazı basın-yayın organlarında bu korsan hareket tarafından şahsımın disipline verileceği ifade edilmiş. Bu nedenle açıklama yapmak ihtiyacı doğmuştur” dedi.

Alper sözlerine şöyle devam etti;

“Şimdi bu ‘Bayraklı Halk Hareketi’nin’ kim ya da içinde kimlerin olduğunu bilmiyoruz. Bu arkadaşlar Mavi liseyi temsil ettiklerini ifade ediyorlar.  Aylardır Mavi liste içinde yer alan, delege seçimlerine hazırlanan partili yoldaşlarımızla görüşmelerimiz oldu. Yaptığımız görüşmelerde böyle bir hareketin içinde olmadıklarını ve bu kişileri tanınmadıklarını şahsıma iletmişlerdir. Bu nedenle yolladıkları korsan bildirilerde “mavi listeyi” temsil ettikleri iddialarının da yalan olduğu ortaya çıktı. Peki, kim bu arkadalar. Nerede yaşarlar ne yer ne içerler, bir isimleri yok mudur'”

BENİM SÖZLERİM SAHTE LİSTE BASANLARA

Bugün yapsalar yine aynı sözleri söylerim diyen Alper, “Ayrıca benim sözüm delege seçimlerine girerek aslanlar gibi liste çıkarmış mavi liste ile yarışmış partili yoldaşlarıma değil. O arkadaşlarla seçim sona erdikten sonra bizzat kendilerini arayarak “partimize yakışır” bir seçim yarattıkları için teşekkür ettim. Benim sözüm mavi liste adını kullanarak gizli saklı sahte bildiri dağıtan mesaj yollayan korsanlara. Bugün yapsalar yine aynı sözleri söylerim. Bugüne kadar yapılan delege seçimlerinde sadece Bayraklı’da değil diğer ilçelerde de belediye ve ilçe yapısına karşı liste çıkaran partililerimizin seçimi kazandığını görüyoruz. Bu da gösteriyor ki, halkla iyi iletişimi olanlar her zaman tabanda karşılık bulmuştur. Ve kendilerini “Bayraklı Halk Hareketi” olarak  adlandıran bu arkadaşların Bayraklı’da yapmadıkları ve halkla iletişimlerinin olmadığını ortaya koyuyor” dedi.

DELEGE SEÇİMLERİNİ FIRSAT BİLİP BELEDİYEYİ YIPRATMAK İSTİYORLAR

Delege seçimlerini fırsata çevirmek isteyenlerin belediye başkanını yıpratmak istediklerini ileri süren Alper şunları söyledi;

“Delege seçimlerinde ortaya çıkan tablo sonunda bazıları örgütün üzerinde ağırlığı olan belediye başkanımız ve örgütümüzün başarılı olmasını içlerine sindirememişlerdir. Çünkü kendilerine siyaset alanı bulamayanlar yaklaşan yerel seçimler öncesi delege seçimlerini fırsata çevirmek için bizim üzerimizden belediye başkanımızı yıpratmaya çalışıyorlar. Bu nedenle sadece delege seçimleri dönemlerinde alana çıkarak bir iki ay çalışıp delegeyi arkalarına alacaklarını mı sanıyorlar. Delege bu konuda teveccüh göstermeyince ‘yalan dolana’ başvuruyorlar.”

BAYRAKLI’DA SADECE CUMHURİYET HALK PARTİSİ HAREKETİ VAR!

Alper, Bayraklı’da 2009’dan beri bir tek halk hareketi var o da “Cumhuriyet Halk Partisi hareketidir.” Öyle gizli saklı merdiven altında yazılan ve arkasında kimin olduğu belli olmayan ‘yalan dolan iftira dolu’ broşürlerle kendilerine bir isim takarak, bu partinin ilçe başkanını ve belediye başkanını kimse yıpratamaz. Benim bu sözlerim alnının akıyla parti için mücadele eden üyelerimize asla değildir. Onların bizim başımızın üzerinde yeri var, benim sözüm kendilerine partili süsü vermiş olanlara… Delege seçimlerinden delege seçimlerine ortaya çıkan kendilerince siyaseti “ticaret olarak” gören kişileredir” dedi.

İLÇE BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKANINI KÖTÜLEYEN PARTİLİ OLABİLİR Mİ'

Sahte bildiri ile partinin kurumsal kimliğine saldıranlara seslenen Alper, “Şunu iyi bilmelilerdir ki, bu konular parti içinde çözülür. Bir şikayet varsa gidersiniz partimizin il başkanı o da yetmezse üst kurul genel merkez vardır ve bu konular oralarda çözülür. Sorunlarını ilçe başkanlığına, il başkanlığına veya üst makam olan genel merkeze iletmeyen kalkıp sokakta korsan bildiri dağıtıyor, mesaj çekiyor. Partisinin ilçe başkanı ve belediye başkanını kötüleyen kişilerin partili olmasından söz edilebilir mi'” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.