Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esrarla yakalanan kuzenlerden biri tutuklandı

Esrarla yakalanan kuzenlerden biri tutuklandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, polisin durdurduğu motosiklette 2 kilogram esrarla yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı. Amca çocuğu olan şüphelilerden diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

  • Ege Postası
  • 13.03.2017 - 17:31

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla amca çocukları olan 37 yaşındaki A.S. ile 24 yaşındaki E.S.'nin Kiraz ilçesinden Ödemiş'te satmak üzere uyuşturucu getireceklerini belirledri. Bunun üzerine iki şüpheli genç, bir süre takibe alındı. Takibin ardından geçen 10 Aralık'ta saat 21.00 sıralarında harekete geçen polis, iki şüphelinin motosikletini Egekent Sitesi yakınlarında durdurdu. Şüphelilerin üzerleirnde ve motosiklette yapılan aramada toplam 2 kilogram esrar ele geçirildi. A.S. ve amcasının oğlu E.S., gözaltına alındı. Polisteki, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheliden E.S., tutuklandı. A.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Ödemiş'te çifte uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği iki ayrı operasyonda birer içimlik olarak sarılmış toplam 840 gram esrar ve 27 ecstasy uyuşturucu hap ile yakalanan iki kişi gözaltına alındı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen 11 Mart'ta 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Polis, ilk olarak saat 16.00 sıralarında Şehit Ali Dereli Caddesi'nde 35 VY 112 plakalı otomobili bir süre takibe aldı. Takibin ardından durdurulan otomobilde yapılan aramada 30 gram esrar ele geçirildi. Otomobili kullanan 38 yaşındaki E.Ö., gözaltına alındı.

Polis, bu operasyondan 3 saat sonra bu defa Kuvvetli Mahallesi, Beydağ Caddesi'nde 28 yaşındaki K.Ç.'yi takibe aldı. Takip edildiğini farkeden K.Ç., cebinden çıkardığı bir poşet ve kutuyu atıp, koşarak kaçmaya başladı. K.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından yakalanıp, gözaltına alındı. K.Ç.'nin kaçarken attığı poşit ve kutuda 27 adet 30'ar gram olarak paketlenmiş toplam 810 gram esrar ve 27 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Her iki operasyonda gözaltına alınan şüpheliler E.Ö. ve K.Ç.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kiraz'da 1 kilo esrar ele geçirdi

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde su sabah polis tarafından bir eve yapılan operasyonda, 1 kilo esrar ele geçirildi. Ev sahibi O.T., gözaltına alındı. 

Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün saat 09.00'da, Kırköy Mahallesi'nde yaşayan O.T.'nin evine operasyon yaptı. Yapılan aramada, 1 kilo esrar bulundu. Ev sahibi O.T., gözaltına alındı. O.T.'nin emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.