Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evlerinizi duvar kağıtlarıyla süsleyin

Evlerinizi duvar kağıtlarıyla süsleyin

Zamanımızın çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerimiz, vazgeçilmez dostlarımız gibidir.

  • Ege Postası
  • 10.06.2017 - 14:07

Günümüzü nerede geçirirsek geçirelim günün sonunda bir şekilde bir araya geldiğimiz evlerimize ne kadar iyi bakıyoru? Yatmak için, misafirlerimizi ağırlamak için, bazen yalnız kalabilmek için ya da ailemizi bir arada tutabilmek için kutsal ve vazgeçilmez mekanlarımızdır. Evlerimizin estetik, temiz ve bakımlı olması ona verdiğimiz değerin açık bir göstergesidir. Boya badana yaparak, parkeler döşeyerek, en güzel kapı pencereleri taktırarak onu güzelleştirmek, süslemek isteriz. Evimizin iyi bir atmosfere sahip olması orada vakit geçirecek olan biz ve dostlarımız için çok önemlidir. Bu bakım sürecinin önemli bir halkası da duvar kağıtları konusundaki tercihtir. Duvar kağıdı, çeşitli desen ve figürlerle bezenmiş, farklı büyüklükte alanlara monte edilebilen kalın kağıtlara denir.

Duvar Kağıdında Önemli Detaylar

Duvar kağıdı işi, rastgele süslü püslü bir desene sahip bir kağıt parçasını duvara yapıştırmak gibi basit bir eyleme sahip değildir. Belki de özellikle uzmanlık alanına ihtiyacın hat safhada olduğu ender alanlardandır. Çünkü bizde genelde bir ürünü alacaksak fiyatı neredeyse tek kriter olarak ortaya koyarız. Bu mantık, duvar kağıdı alış sürecinde de kendini açıkça gösterir. Oysa duvar kağıdı, kalite farklarının aralarında çok keskin çizgilere sahip olduğu ürünlerdir. Belki herhangi başka bir ürünü aldığınız zaman, kalitesizlik başınızı öyle hemen yakmaz; ancak onu şuursuzca almak, insanın başını tam manasıyla belaya sokabilmektedir. Çünkü bu kalitesizlik hemen kendini belli eder, kağıtlar süreçle soyulmaya, çizilmeye başlar.

Duvar kağıdı konusunda yüzlerce model, desen ve tasarı söz konusudur. Aynı şekilde bir o kadar da farklı kağıt kalitesine sahiptir. Bu durum zaten duvar kağıdının fiyat listelerine hemen yansımaktadır. Ülkemizde bu işin satışını ticari olarak yapan kimseler çoğunlukla onun üretim süreciyle ilgili sektörel bilgiye sahip değildir. Bu yüzden size teknik olarak sağlıklı açıklama yapamaz, size kalitesiz malları pahalı fiyatlarla satmayı planlamaktan başka bir şey düşünmezler.  Duvar kağıdı konusunu ciddiye almanız gerektiğini, bu işin ayak üstü halledilecek bir şey olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Eğer bir şekilde kemerleri sıkmak ve sıkı bir tasarruf yapmak istiyorsanız bu sürece sakın duvar kağıdı kaplama işini dahil etmeyin, eğer bunu yapacaksanız bize göre doğrudan evinizi boyamanız daha mantıklı bir seçim olacaktır. Çünkü duvar kağıdında kalite, olmazsa olmaz denecek tek koşuldur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.