Dolar 32,4665
%-0.06
Euro 34,7382
%-0.67
Altın 2.440,150
%0.16
Bist-100 9.935,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ezeli rakipler sandıkta karşılaştı...

Ezeli rakipler sandıkta karşılaştı...

Olaylı geçen CHP İzmir İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Alaattin Yüksel ile Nevzat Kavalar’ı destekleyen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan kongre sonrası ilk defa yan yana geldi. İkilinin karşılaşması samimi bir ortamda geçti. Ezeli rakipler sandıkta karşılaştı

  • Ege Postası
  • 01.10.2017 - 14:19

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Kongresinde Alaatin Yüksel’i destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun salondaki konuşmasında “Kontenjandan gelenlerin İzmir'i dizayn etmeye hakkı yoktur" sözleriyle hedef aldığı İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kocaoğlu'nun ardından kürsüde yaptığı konuşma sonrasında tartışma çıkmış ve salon karışmıştı.

YÜKSEL- ÖZKAN YAN YANA

Aradan geçen zamanda ikili yan yana hiç gelmemişti, en azından basına böyle bir görüntü yansımamıştı. 

Konak Kültür Mahallesi'nde bugün yapılan delege seçimlerinde oy kullanan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan daha sonra İlçe Başkanı Şakir Başak'la birlikte Alsancak Mahallesi'ne geçti. Orada PM eski Üyesi ve İzmir eski milletvekili Alaattin Yüksel ile karşılaştı. Özkan ve Yüksel arasında kısa bir sohbet oldu. Partililerin şaşkın bakışları arasında ikilinin objektiflere samimi bir şekilde poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. İkili kısa bir sohbetin ardından ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.