Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fasl-ı Asuman Bucalıları kahkahaya boğdu

Fasl-ı Asuman Bucalıları kahkahaya boğdu

Usta oyunca Asuman Dabak, standup ve kabarenin aynı anda sahnelenmesi ile Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Fasl-ı Asuman isimli gösterisiyle Bucalı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Fasl-ı Asuman kahkahaya boğdu

  • Ege Postası
  • 10.04.2016 - 12:14

‘Yaşanabilir bir kent’ ilkesinin en önemli ayağının kültür ve sanat etkinlikleri olduğu bilinciyle sanat dünyasından birbirinden değerli isimleri ilçede ağırlayan Buca Belediyesi, bu kez Bucalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı. Sinema ve tiyatro dünyasının başarılı oyuncusu Asuman Dabak, ‘Fasl-ı Asuman’ adlı standup kabare şovu ile Bucalıları kahkahaya doyurdu. Standup ve kabarenin aynı anda sahnelenmesi ile Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Fasl-ı Asuman isimli gösterisi ile izleyenlerin karşısına çıkan usta oyuncu; güler yüzü, sempatik tavırları ve esprileri ile kırdı geçirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen gösteride Dabak, muhteşem performansı ile izleyenlerden tam not aldı.


ŞARKILAR GECEYE RENK KATTI
Şov süresince kadın erkek ilişkilerinden sosyal medyaya, günlük hayattan kendi oyunculuk anılarına kadar bir çok hikayeyi esprili bir dille anlatan Dabak, kahkaha dolu muhteşem bir geceye imza attı. Ümit Ortaç idaresindeki orkestra da çaldığı birbirinden eğlenceli şarkılarıyla geceye renk kattı.


OYUNCU ADAYLARINI BEKLİYOR
Dabak, ‘kadınlar standup yapamaz’ ön yargısını kırmak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Yurt dışında bu tarz şovları izlediğini ve içerisine müzik katarak Türkiye’de bir ilki denediklerini belirten usta sanatçı, izleyenlerden çok güzel tepkiler aldıklarını ifade etti. Fasl-ı Asuman turnesine Buca’dan başlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Dabak, sevenlerine bir de müjde verdi. “Asuman Dabak Sahne İzmir” oyunculuk okulunu Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BBKSM) açacaklarını müjdeleyen Dabak, burada oyunculuk, şan, sahne tarihi gibi eğitimler vereceklerini belirtti. “Ben artık Bucalıyım” diyen Asuman Dabak, Buca’da ve İzmir’de oyuncu adaylarını okuluna beklediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.