Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fenerbahçe Euroleague şampiyonu

Fenerbahçe Euroleague şampiyonu

THY Euroleague Finali’nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u yenerek şampiyonluğu kucakladı ve Avrupa'nın en büyüğü oldu.

  • Ege Postası
  • 21.05.2017 - 22:51

THY Euroleague Final-Four'da Fenerbahçe 80-64'lük skorla Yunanistan ekibi Olympiakos'u yenerek şampiyon oldu.

THY Euroleague Final-Four'da Fenerbahçe ile Olympiakos şampiyonluk maçında karşılaştı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar salonu doldurarak takımlarına büyük destek verdi. Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bu maçla Avrupa Ligi kariyerindeki 500'üncü maçına çıktı. Obradovic, 1992'de başladığı kariyerinde geride kalan 499 maçta 351 galibiyet alırken 148 de yenilgi gördü. 

OLYMPIAKOS BAŞKANI TARAFTARLARIN ARASINDA
Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis, Yunanistan'dan gelen taraftarlar ile birlikte maçı takip etti. Mücadeleyi takip etmek üzere Sinan Erdem Spor Salonu'na yaklaşık 2 bin 500 Olympiakoslu taraftarlar geldi. Zaman zaman atışmalar meydana gelince güvenlik İki takım arasına yerini aldı.  Sizlerde kaçak iddaa oynayarak para kazanabilirsiniz.

PANKART VE BAYRAK KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
Pota arkası tribünde Fenerbahçe ve Olympiakos taraftarlarının yakın oturduğu bölgede bir taraftar Türk bayrağı açtı. Yunan taraftarlardan biri de, Yunanistan bayrağı açtı.

Bu olayların ardından ortam yine çok gerildi ve karşılıklı sözlü atışmalar yaşandı. Polis Türk bayrağı açan taraftarı o bölgeden uzaklaştırdı ve bayrağı da aldı.

Yunan taraftarlar da kendi içlerinde Yunanistan bayrağı açan taraftarı uyarıp bayrağı indirtti ve iki tribün birbirlerini alkışlayınca 'barış' sağlandı.

ANKARA'DA DA DEV EKRAN
Tarihi maç öncesi İstanbul'da pek çok belediye dev ekranlar kuracağını açıkladı. Ankara'da da dev ekrandan maç yayınlanacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden, Euroleague Final Four’da finale çıkan Fenerbahçe’nin Olimpiakos ile oynayacağı şampiyonluk maçı için Kızılay-Güvenpark’a dev ekran kurduracağını açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.