Dolar 32,5125
%-0.08
Euro 34,9430
%0.33
Altın 2.434,670
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ferace'de yeni sezon

Ferace'de yeni sezon

Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden ferace modelleri gardıroplarınızın vazgeçilmesi arasında yerini alırken, günlük kullanımlar ve özel kullanımlar için son derece ideal ürünler olarak yerini alıyor.

  • Ege Postası
  • 30.03.2017 - 10:58

Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden ferace modelleri gardıroplarınızın vazgeçilmesi arasında yerini alırken, günlük kullanımlar ve özel kullanımlar için son derece ideal ürünler olarak yerini alıyor. İçinizi açacak ferace modelleri ile oldukça uzun ve ince görüntüye sahip olurken, birbirinden şık tasarımlarla hayal ettiğiniz bir görüntüyü yakalayabilirsiniz. Yaz sezonu için tasarlanan yazlık ferace modelleri ile de bu yaza hazırlıklı bir giriş yapabilirsiniz.

Yüzlerce ferace modeli arasından tercihinizi yapmadan önce ihtiyacınız olan modele en iyi şekilde karar vermeniz gerekir. Hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada yaşayabileceğiniz ferace modelleri ile eşsiz bir görünüme sahip olacaksınız. Sade modellerin yanı sıra, desenli, renkli kumaşlardan tasarlanmış olan modeller beğeninize sunuluyor. Hafif ve ince kumaşlardan tasarlanmış olan modeller bahar ve yaz ayları için ideal bir tercihtir. Kapüşonlu, hâkim yaka, yuvarlak yaka, kolları dökümlü, V yaka, bebe yaka, bisiklet yaka, nakış işlemeli, fermuarlı, desenli, dantel ve nakış detaylı, püskül detaylı, cep detaylı, deri detaylı, kol detaylı, yarasa kollu, dantel süslemeli modellerini sitemizde bulmanız mümkün. Ayrıca düğme ve taş detaylı bir çok model kapalı kadınların tercihine sunulurken, fermuarlı ferace modelleri de birbirinden farklı özelliklerle koleksiyonumuzda sunulmaktadır. Tek renk olarak tasarlanmış sade modellerle zarif ve asil bir görünüme sahip olurken, canlı renklerle tasarlanmış modelleri şık bir topuklu ve aksesuar ile kombin ederek, şıklığınıza şıklık katabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Bütçenize uygun ferace modelini kısa süre içerisinde bularak, gözünüze en hoş gelen modeli hemen sipariş verebilirsiniz. 2017 yılı için özel olarak tasarlanmış olan en seçkin markaların en güzel ve en şık ferace modelleri arasından kendinize uygun olanları uygun fiyatlarla sitemizden satın alabilirsiniz. Modanın kalbi www.modamiz.com ‘da sizlerle.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.