Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FETÖ'nün 'emniyet' yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün 'emniyet' yapılanmasına operasyon

İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürülen soruşturmada, daha önce meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı belirlenen 29 polis gözaltına alındı. FETÖ soruşturmasında çok sayıda gözaltı

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 12:22

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY üyesi emniyet mensuplarına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyon yapıldı. Daha önce meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme uygulaması ByLock'u kullandığı belirlenen 29 polis gözaltına alındı. Soruşturmada toplam 31 emniyet mensubu için gözaltı kararı bulunduğu, 2 kişinin halen arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan kişiler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

FETÖ'nün ajan gelinleri Güzelliklerine göre ayrılıp...

FETÖ'YE 'ByLock' OPERASYONU: 14 GÖZALTI

Uşak merkezli olarak 4 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 4'ü kadın toplam 14 kişi gözaltına alındı.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün eğitim yapılanmasının ideolojik kanadına yönelik, Uşak merkezli olarak İstanbul, İzmir ve Manisa'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Örgütün eğitim kurumlarında çalıştıkları öğrenilen 4'ü kadın toplam 14 kişi gözaltına alındı. ByLock kullanıcısı oldukları öğrenilen 14 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.