Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FETÖ'nün mahrem yapısına operasyon

FETÖ'nün mahrem yapısına operasyon

Askerlerin mahrem yapısında "FETÖ Abisi" konumunda görev alan bir şahsın verdiği ifade doğrultusunda, aralarında aktif olarak çalışan askerlerin de olduğu 16 şüpheli için 8 ilde operasyonlar başladı. FETÖ “abisi” itiraf etti

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 11:23

İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'ndaki (FETÖ/PDY) askerlerin mahrem yapısına yönelik operasyonda yakalanan ve 'Abi' konumundaki bir kişinin ifadesi doğrultusunda, 8 ilde sabah polis tarafından operasyon düzenlendi. Aralarında askerlerin de bulunduğu 16 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu, bazılarının yakalandığı öğrenildi.

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce, FETÖ/PDY'nin askerlerin mahrem yapısına yönelik operasyonda yakalanan 'Abi' konumundaki bir kişinin ifadesi doğrultusunda soruşturmayı derinleştirdi. Bu kapsamda aralarında hala aktif olarak görev yapan askerlerin de bulunduğu 16 kişi hakkında, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından gözaltı kararı verildi. 

İzmir merkezli 8 ilde sabah saatlerinde polis tarafından düzenlenen operasyonda şüphelilerden bir kısmının yakalandığı bildirildi. Örgütte 'Abi' konumunda olduğu kaydedilen şüphelilerin tamamının gözaltına alınması için operasyonun devam ettiği bildirildi (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.